SRPSKI KRALJ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU KARAĐORĐEVIĆA: Evo kako je ZARADIO svoj prvi NOVAC i gde je ZLATO iz Srbije!

- Malo je poznato da je moj prvi posao u životu bio sezonski, letnji posao na benzinskoj pumpi u Ženevi kada sam imao 13 godina. Napojnice su bile dobre, naročito kada bih dobro očistio šoferšajbne mojih mušterija - napisao je na svom Fejsbuku naslednik srpskog prestola

  • 29

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević otkrio je svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk do sada najbolje čuvanu tajnu Karađorđević u kojoj je otkrio na koji način je zaradio svoj prvi novac! On je tako napisao da je svoju prvu platu zaradio na benzinskoj pumpi.

SRBI ISPRAVLJAJU TITOVE GREHE: Posle ĐENERALA DRAŽE Srbija rehabilitovala i SRPSKOG KRALJA!

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević od malih nogu zarađivao je za život, a kako je sam otkrio na svom Fejsbuk profilu prvu "platu" zaradio je sa 13 godina na benzinskoj pumpi u Ženevi.

SRBIJA ĆE OPET BITI KRALJEVINA: Evo šta srpski kralj kaže o svom zlatu, Titu, Vladi i poplavama! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Naslednik srpske krune je, naime kao dečak čistio šoferšajbne automobilima na jednoj benzinskoj pumpi, gde je kao sezonski radnik, preko leta za napojnicu!

- Malo je poznato da je moj prvi posao u životu bio sezonski, letnji posao na benzinskoj pumpi u Ženevi kada sam imao 13 godina. Napojnice su bile dobre, naročito kada bih dobro očistio šoferšajbne mojih mušterija. Posleratna propaganda lagala je narod da je moja porodica „pobegla u inostranstvo“ sa tovarima zlata. To je bila velika laž. Neko ko ima tovare blaga ne radi sezonski na benzinskoj pumpi - napisao je Aleksandar II Karađorđević na Fejsbuku.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA