SRPSKI POLITIČARI U FARMI I PAROVIMA: Evo ko se tukao, a koga je Kristijan trebalo da ubije snajperom! (VIDEO)

Rijaliti programi kao što su Veliki brat, Farma, Parovi su u vreme svog emitovanja najgledaniji program u Srbiji, a u svaki od njih ulazio je i po jedan političar, koji je svojim nastupima, svađanjem, a i tučom uticao na rast rejtinga

  • 6

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izazvao je pravi šok kada se juče pojavio na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji i posetio učesnike u rijalitiju Farma na TV Pink! Ovo, ipak nije prvi put da se srpski političari pojavljuju u emisijama ove vrste, a Telegraf.rs vas podseća koje sve funkcionere smo gledali u Farmi, Velikom bratu i Parovima!

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo je Šešelj poručio Kristijanu, a nećete verovati ŠTA MISLI o Tamari! (FOTO)

Pogledajte kako je izgledao Šešeljev ulazak na "Farmu"! (VIDEO)

Vojislav Šešelj je u veoma kratkom vremenskom periodu posetio čak dva rijalitija - Parove i Farmu, a u njima otkrio je mnoge teme, kao to da je Ekrem Jevrić Srbin ili da je Kristijan Golubović hteo da ubije snajperom!

SRPSKI POLITIČARI U PAROVIMA, VELIKOM BRATU I FARMI: Evo ko se TUKAO i vređao MUSLIMANE, a ko je pevao sa Karleušom! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Srpski političari se, dokazano, rado pojavljuju u rijaliti programima Srbije, a do sada su u njima učestvovali lider LSV-a Nenad Čanak, Milan Paroški, Marijan Rističević, Boško Ničić, dok je poslednji u nizu Aleksandar Požgaj (31).

Rijaliti programi kao što su Veliki brat, Farma, Parovi su u vreme svog emitovanja najgledaniji program u Srbiji, a u svaki od njih ulazio je i po jedan političar, koji je svojim nastupima, svađanjem, a i tučom uticao na rast rejtinga i gledanosti.

Političari su najzastupljeniji bili u rijalitiju Farma koji se emitovao na TV Pink, a u koji su, pored lidera radikala ušla tri političara, Boško Ničić, Marijan Rističević i Milan Paroški.

Najveći incident izazvao je Milan Paroški koji je izbačen Farme zbog toga što je muzičara Bakija vređao na nacionalnoj osnovi. On je njemu rekao da je musliman, zbog čega je poznati pevač fizički nasrnuo na političara.

Marijanu Rističeviću za dlaku je izmakla pobeda na Farmi, kada je od njega bila bolja estradna pevačica Katarina Živković, a on je tada tvrdio da je glasanje namešteno. Ipak, ostaće upamćen po mnogobrojnim raspravama na imanju i svađa kao što su one sa Vesnom Vukelić Vendi.

Boško Ničić nije ostavio dublji trag na Farmi, a ostaće upamćen po tome da je tvrdio kako je on organizovao glasanje za Maju Nikolić koja je tada bila jedan od učesnika.

Lider LSV-a Nenad Čanak dokazao je da voli izazove kada je prihvatio učešće u Velikom bratu, a ostaće upamćen po tome kako je smišljako na koji način ukućani da naprave sat i po duetu sa Jelenom Karleušom.

- To je najniža kaljuga koja postoji, to je dno koje ne možete da zamislite - rekao je nakon izlaska iz kuće Čanak.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Socijalista Aleksandar Požgaj učestvovao je u Parovima i osvojio peto mesto, ali nije osvojio novčanu nagradu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    30. septembar 2015 | 20:07

    Politicari poput seselja i pajtica su sami za sebe soumeni. Smesni su i bez ulaska u rilijati!

  • Crnogorac

    30. septembar 2015 | 22:30

    Dobro nije ubijedio ekrema i da je budista dajte kakav seselj blesavi pojma nema o zivotu

  • viva

    1. oktobar 2015 | 11:56

    političari bi trebali da se posvete desavanjima u zemlji,a ne da idu po rijalitima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA