STEFANOVIĆ: Detaljna istraga i za Pajtića i za Golubovića

- Tokom dana pozvaćemo Danila Redžepovića da otvorimo istragu. Tražićemo od Redžepovića, bliskog prijatelja Bojana Pajtića, da odgovori na pitanje kako je došao do tih saznanja koje objavljuje na svom sajtu i videćemo da li ćemo i kakve ćemo odgovore dobiti - rekao je ministar unutrašnjih poslova

  • 43

MUP će sprovesti detaljnu istragu i u vezi navoda da su prišluškivani telefoni premijera Vojvodine Bojana Pajtića i u vezi navoda koje je izneo Kristijan Golubović, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Tokom dana, MUP je dobio od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zahtev za prikupljanje obaveštenja o slučaju prisluškivanja.

- Tokom dana pozvaćemo Danila Redžepovića da otvorimo istragu. Tražićemo od Redžepovića, bliskog prijatelja Bojana Pajtića, da odgovori na pitanje kako je došao do tih saznanja koje objavljuje na svom sajtu i videćemo da li ćemo i kakve ćemo odgovore dobiti - rekao je ministar Nebojša Stefanović.

Dodao je da se očekuje da će stići i zahtev za prikupljanje obaveštenja i od Kristijana Golubovića "koji je izneo određena saznanja da je nekog morao da ubije ili ne".

STEFANOVIĆ: Ni MUP ni BIA nikada nisu prisluškivali Pajtića

- Da li će se pokazati kao tačno videćemo, ali potpuno ćemo mo jednako ozbiljno tretirati i ovo za Pajtića i za Golubovića - rekao je ministar i dodao da će MUP za obojicu tražiti detaljnu istragu.

U tom smislu naveo je da očekuje da se oglasi i ambasador Majkl Kirbi, jer je i on pomenut u transkriptima objavljenim na Teleprompteru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAsa

    30. septembar 2015 | 18:27

    To je trebalo dosta ranije da se sprovede, ako mene pitate.

  • Markedjani

    30. septembar 2015 | 17:55

    E tako treba.

  • dragan

    30. septembar 2015 | 17:50

    Poznata je ona ako nemas sta pametno da kazes,cuti. Ovo je dodatno srozavanje,sta sve Pajtic nece izmisliti u nedostatku pametnih i smislenih izjava..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA