SRPSKI MINISTRI IDU NA SLUŽBENI PUT SA 15 EVRA U DŽEPU: Evo kolike su DNEVNICE za putovanja u Vladi

Vlada Srbije usvojila je Uredbu kojom su državnim službenicima i nameštenicima smanjene dnevnice za službena putovanja u zemlji sa dosadašnjih 2.556 na 150 dinara

  • 48

Vlada Srbije usvojila je Uredbu kojom su državnim službenicima i nameštenicima smanjene dnevnice za službena putovanja u zemlji sa dosadašnjih 2.556 na 150 dinara, dok su devizne dnevnice sa 65 evra smanjene na 15 evra.

Uredba o izmenama i dopunama Uredbe o naknadi troškova i otpremnini državnih službenika i nameštenika, doneta je s ciljem da se smanje troškovi i ostvare značajne uštede u budžetu, saopštila je Kancelarija Vlade za saradnju s medijima, prenosi Tanjug.

Vlada je donela i Zaključak o usvajanju teksta Memoranduma o ekonomskoj i fiskalnoj politici i tehničkog Memoranduma o razumevanju u okviru koga je usvojen pozitivan, revidiran stav i mere ekonomske politike dogovorene sa Međunarodnim monetarnim fondom, za period 2015–2017. godine, navedeno je u saopštenju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ikac

    7. oktobar 2015 | 08:55

    Mere stednje da se vaze ya sve. Pozdravljam odluku!

  • tara

    7. oktobar 2015 | 08:54

    Ako su vec stednja i sprovodjenje reformi neophodne,prirodno je da se to sprovodi i na onima koji su predstavnici tog naroda...

  • Veljko

    7. oktobar 2015 | 09:00

    Kada su dnevnice u pitanju, uvek je bilo prostora za manipulacije, pa ce se ovim smanjnjem to svesti na minimum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA