VOJVODINA JE SVE BLIŽA IZBORIMA: Kome će Srbi dati svoj glas? (ANKETA)

Bliže se izbori u srpskoj severnoj pokrajini, stranke već spremaju svoje programe i parole kako bi ubedili građane da im daju glas, evo za koga će glasati

  • 3

Bliži se 15. oktobar, kao rok koji je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao odluku o tome da li će Srbi izaći na vanredne parlamentarne izbore. Međutim izvesno je da će jedan deo Srbije glasati, a oni će odlučivati o vlastima na lokalu, kao i u Vojvodini.

Uveliko se priča o lokalnim i pokrajinskim izborima, ali su pali u senku izjavnom premijera da razmišlja da 15. oktobra raspiše vanredne parlamentarne izbore. Ipak građani će na birališat uskoro i oni će brati ko će ih u naredne 4 godine voditi na lokalu i u pokrajini.

Da je krenula izborna trka u Vojvodini vidi se i po sve žešćim izjavama naprednjaka, demokrata i socijalista, koji su spremni da se upuste u ovu izbornu trku.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Tako naprmer funkcioneri SNS-a iz Vojvodine Igor Mirović, Goran Knežević, pa i sam premijer Vučić u svojim izjavama tvrde da Bojan Pajtić i DS izbegavaju da raspišu izbore u pokrajini.

Šta će biti ostaje da se vidi. Telegraf.rs pokrenuo je anketu sa pitanjem: "Ko će dobiti najviše glasova na izborima u Vojvodini?"

Uzvolite, dajte svoj glas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    12. oktobar 2015 | 11:33

    Srbiji fale novi politicari koji nisu u svezi sa starim.

  • Јован

    12. oktobar 2015 | 14:44

    Сигурно не сепаратистима!

  • Lokum

    12. oktobar 2015 | 11:33

    Srbi će dati glas Mađarima samo da bude gore SRBIJI..takav smo mi Narod."Ako nemaš neprijetelja majka ti ga je rodila"!!!Najgori Narod na Svijetu su SRBI..Od postanka SRBIJe sve rade jedni protiv drugoga!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA