MOGERINI TVRDI: Srbija i Priština su ZA sprovođenje postignutih sporazuma!

- Dvojica premijera vodila su otvoren razgovor o trenutnoj situaciji u dijalogu, naročito kada je reč o sprovođenju sporazuma sklopljenih 25. avgusta - navodi se u saopštenju, objavljenom na Tviter nalogu portparolke Mogerinijeve

  • 67

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Isa Mustafa, ponovili su večeras, da ostaju posvećeni sprovođenju svih ranije postignutih sporazuma, naročito onih usvojenih 25. avgusta u Briselu, navodi se u saopštenju kabineta šefice evropske diplomatije, Federike Mogerini.

SRBIJA SE DRŽALA SVOJE REČI, DRUGI NISU: Evo šta je Vučić poručio Tačiju i Evropi u Briselu!

- Dvojica premijera vodila su otvoren razgovor o trenutnoj situaciji u dijalogu, naročito kada je reč o sprovođenju sporazuma sklopljenih 25. avgusta - navodi se u saopštenju, objavljenom na Tviter nalogu portparolke Mogerinijeve, Maje Kocijančič.

Mogerini je večeras bila domaćin neformalne večere, kojoj su Vučić i Mustafa prisustvovali u okviru dijaloga Beograda i Prištine, uz posredovanje EU, dodaje se u saopštenju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    14. oktobar 2015 | 09:58

    Premijer Vucic se bori za interese Srbije kao niko do sad.

  • Diona

    14. oktobar 2015 | 09:33

    Aleksandar Vučić zaista sačuvao naše interese, i znamo da će kroz implementaciju sporazuma formirati Zajednicu srpskih opština.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  • raditch

    14. oktobar 2015 | 09:59

    I Pristina? Nesto nisam siguran da i ona zeli da ispostuje sporazum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA