PLAČU POSLANICI U PARLAMENTU KOSOVA! Opozicija ponovo bacila suzavac! (FOTO)

Tenzije u Prištini rastu, posebno nakon privođenja Kurtija u ponedeljak uveče i demonstracija njegovih pristalica, tokom kojih je povređeno 15 osoba, od kojih 14 pripadnika policije

  • 8

U Skupštini Kosova ponovo je bačen suzavac, uprkos strogoj kontroli na ulazu u samu zgradu.  Lideri opozicije su u međuvremenu zauzeli "svoja mesta" ispred skupštinske govornice i ometaju predsednika da počne zasedanje. Svi poslanici su napustili Skupštinu.

Prošlog četvrtka suzavac u parlamentu je tokom zasedanja bacio osnivač radikalnog opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, inače, najžešći protivnici briselskih sporazuma, formiranja Zajednice srpskih opština, kao i sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom.

PANIKA U SKUPŠTINI KOSOVA: Poslanik aktivirao suzavac!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tenzije u Prištini rastu, posebno nakon privođenja Kurtija u ponedeljak uveče i demonstracija njegovih pristalica, tokom kojih je povređeno 15 osoba, od kojih 14 pripadnika policije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rtzuio

    15. oktobar 2015 | 11:27

    Dabogda oci povadili

  • Ser Žile

    15. oktobar 2015 | 12:02

    Kako to? Pa zar oni nisu civilizovan narod, koji nikome nikad nije naudio? Kako to da deca mama Engleske i tata Amerike budu tako nekulturna?

  • Stranac u noci

    15. oktobar 2015 | 11:50

    Samo napred kurto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA