(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte film o STRADANJU SRBA na Kosovu koji je Nikolić pustio stranim diplomatama! #NoKosovoUnesko

- Srbija je jedina zemlja u Evropi kojoj, pored otimanja dela teritorije, proterivanja građana, nekažnjenog ubijanja i takozvane žetve organa, sada pokušavaju da otmu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESKO - rekao je predsednik Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika MVP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ogi

    18. oktobar 2015 | 10:11

    Ako ja ne dozivim neki veci geopoliticki haos,promjenu koja bi nam dala priliku da se vratimo na nase Kosovo i Metohiju,hoce moja djeca.Njih ucim da ne mrze nikog ali da svoje ne daju i postuju.Ne bi da kunam one srbe(manje slovo na tastaturi nemam za te tkz Srbe)njih ce da vrijeme da prokuzi,nemojte poslije reci da ste mislili drugacije.Da se pamte svi ti(svako u svojoj sredini) i da se ne zaborave izrodi.Imam pravo na ovakve rijeci jer braco i sestre nasi su stari davali zivote za to sto imamo,golgote i starhote su prolazili da nama ostave to sto imamo.Milosevic je pogrijesio sa Albanicima i to treba reci,ali nemojte da se odricte svoga,to vam je obraz i licna karta postojanja.Za sitne duse koje ne vide dalje od novcanika se molim,braco nemojte da vam brze i lakome misli vladaju.Budite vrijedni predaka,tako nam Bog pomogao.Hvala Telegrafu na visednevnom pracenju problema.

  • Miloš

    17. oktobar 2015 | 08:54

    Zaboravite kamerona i ostale krvnike Srpske države svi su oni ovde da bi zatrli naše postojanje okrenimo se sami sebi i pomalo Istoku jer tamo je sigurnost Srbi počnite da proizvodite kao nekad i nebrinite se za budućnost.

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2015 | 16:32

    Stradanje Srba traje jos kosovskog boja ,preko prvog ,i drugog svetskog rata i nastavlja se pod modernim svetskim poretkom gde sila boga nemoli,trebali smo mi te sve filmove odavno prikazivati svim drzavnicima koji nam dodju u posetu,gde ima dokumentovane gradje preko dvadeset km,i zlocine nevidjenih razmera za vreme drugog svetskog rata ,koliko je samo dece pobijene u tom ratu od ustasa ,danas da su zivi bili bilo bi nas najmanje 15miliona ,e to je genocid gde ti ubijas gen jednog naroda ,treba se boriti istinom koja moze biti nekada ubojita od bilo kakvog oruzja, to dugujemo svim zrtvama u svim ratovima ,prvenstvemo nevinoj deci!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA