VULIN: Nisam razočaran, ali mislim da smo trebali imati izbore!

- Konačnu odluku donosi onaj ko ima najveću podršku građana, premijer ima 54 odsto podrške građana i dvotrećinsku većinu u parlamentu, njegova je zadnja i ja ću tu odluku poštovati - rekao je Aleksandar Vulin

  • 0

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da poštuje odluku premijera Aleksandra Vučića da se ne ide na vanredne parlamentarne izbore, ali da smatra da je izbore trebalo raspisati.

VUČIĆ ODLUČIO: Neće biti izbora

- Konačnu odluku donosi onaj ko ima najveću podršku građana, premijer ima 54 odsto podrške građana i dvotrećinsku većinu u parlamentu, njegova je zadnja i ja ću tu odluku poštovati - rekao je Vulin novinarima u Palati Srbija.

On je dodao da tom odlukom nije razočaran, ali da i dalje misli da je trebalo ići na izbore.

Upitan šta će se dešavati do eventualne odluke o izborima za nekoliko meseci, s obzirom da je, kao jedan od razloga za raspisivanje navođena loša atmosfera u društvu, Vulin je rekao da se u politici nikad ne može predvideti šta će se dešavati.

- Videćemo, ali ono što možemo predvideti, to je da sam siguran da će se pokrajinski organi vlasti boriti do poslednjeg sekunda mandata da ostanu na vlasti kako znaju i umeju. A mi smo uvek spremni za izbore - zaključio je Vulin.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA