VUČIĆ I IVANIĆ: Očuvanje političke i ekonomske stabilnosti ključno za napredak Bosne i Srbije

Srpski premijer i član Predsedništva BIH su na sastanku u Beogradu istakli opredeljenost dveju zemalja za dalji razvoj dobrosusedskih odnosa i ekonomske saradnje i u tom smislu ukazali na značaj prve zajedničke sednice Vlade Srbije i Veća ministara BiH 4. novembra u Sarajevu

  • 0

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i član Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić naglasili su danas važnost očuvanja političke i ekonomske stabilnosti u regionu kao osnove za napredak dveju zemalja.

Kako je saopšteno iz Nemanjine 11, premijer Vučić i Ivanić su na sastanku u Beogradu istakli opredeljenost dveju zemalja za dalji razvoj dobrosusedskih odnosa i ekonomske saradnje i u tom smislu ukazali na značaj prve zajedničke sednice Vlade Srbije i Veća ministara BiH 4. novembra u Sarajevu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVO JE NAJJAČA PETICIJA NA INTERNETU: Sprečimo KOSOVO da uđe u UNESKO! #NoKosovoUnesko

Tokom susreta srpski premijer i član Predsedništva BiH su poručili da će Srbija i BiH nastaviti da pružaju podršku jedna drugoj na putu ka Evropskoj uniji.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA