SUZAVAC PO TREĆI PUT! Kosovski poslanici se ponovo nagutali dima

Radikalni opozicioni pokret Samoopredeljenje preuzeo je odgovornost za bacanje suzavca u zgradi kosovskog parlamenta, uz poruku da njihov protest neće prestati ukoliko ne budu povučeni sporazumi o formiranju Zajednice srpskih opština i sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom

  • 6

Po treći put u poslednjih nekoliko nedelja, holovi kosovskog parlamenta, ispunjeni su suzavcem. Pola sata pred početak zasedanja kosovskog parlamenta, za sada nepoznate osobe aktivirale su suzavac u kancelariji predsednika skupštine Kadrija Veseljija, javljaju prištinski mediji. Opozicija je pred zasedanje najavila da neće dozvoliti održavanje sednice.

- Poslanici opozicije bacili su suzavac u kancelariju predsednika skupštine Kadrija Veseljija - saopštio je pokret "Samoopredeljenje".

Radikalni opozicioni pokret Samoopredeljenje preuzeo je odgovornost za bacanje suzavca u zgradi kosovskog parlamenta, uz poruku da njihov protest neće prestati ukoliko ne budu povučeni sporazumi o formiranju Zajednice srpskih opština i sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom.

Oko zgrade raspoređene su specijalne snage kosovske policije.

PLAČU POSLANICI U PARLAMENTU KOSOVA! Opozicija ponovo bacila suzavac! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zasedanje je trebalo da počne u 16 sati, a predstavnici opozicije tražili su da se ovo zasedanje odloži do rešenja političko-parlamentarne krize u koju je Priština zapala pošto se tri opozicione stranke žestoko protive sprovođenju sporazuma sa Beogradom o formiranju Zajednice srpskih opština i Crnom Gorom o demarkaciji.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča-deda

    23. oktobar 2015 | 18:01

    Dosadila im konoplja,sad ze navukli na suzavac.

  • Перагеније

    23. oktobar 2015 | 16:33

    Кад овако "чувају" своје, како ће тек "чувати" наше??

  • Kosovo je Srbija

    23. oktobar 2015 | 16:13

    Pa to je zaista neverovatno i istovremeno presmešno da smešnije ne može biti. Albanci pred čitavim svetom pokazujeju kakve seljacine oni zapravo su. Kosovo je Srpska Pokrajina i sastavni deo Republike Srbije. Srpska Pokrajina Kosovo i Metohija je sastavni deo Republike Srbije. Sa užitkom čitam tekstove Telegrafa pogotovo zbog ovakvih zacinjenih tema. Kada novinari dodaju jos neki svoj komentar onda sve zajedno postane zaista veoma veoma veoma smešno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA