LJUDSKA PRAVA KAO TEMA SVEGA: Evo o čemu su pričali Vučić, Janković i Šabić

Dogovoreno je da se u kratkom roku srpski premijer ponovo sastane sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa za zaštitu ljudskih prava, kako bi raspravljali o napretku u rešavanju nastalih problema

  • 1

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, održao je danas redovan sastanak sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa za zaštitu ljudskih prava, saopšteno je iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

VUČIĆ I BRANKICA JANKOVIĆ: Cilj je UNAPREĐENJE RAVNOPRAVNOSTI u Srbiji! (FOTO)

Na sastanku, kome su prisustvovali zaštitnik građana Saša Janković, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, razgovaralo se o problemima u funkcionisanju institucija i načinima za njihovo rešenje.

Dogovoreno je da se u kratkom roku predsednik Vlade ponovo sastane sa predstavnicima nezavisnih kontrolnih organa za zaštitu ljudskih prava, kako bi raspravljali o napretku u rešavanju nastalih problema, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    5. novembar 2015 | 11:36

    Ljudsko pravo na rad..obaveza drzave i drustva kao celine da ulaze i otvara radna mesta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA