VULIN: SPS da se opredeli da li podržava Vladu Srbije!

- Kod mene ne bi mogao potpredsednik moje stranke da se ponaša tako prema mom koalicionom partneru. Morao bi da se opredeli - ili hoće da napravi svoju stranku ili hoće da sledi politiku onoga što je politika naše partije - rekao je ministar za rad

  • 0

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, smatra da će SPS morati da se opredeli i da bi bilo logično da bude uz onoga ko ga je održao na vlasti i ko mu je dao priliku da se bori za svoj program.

Govoreći o slučaju funkcionera SPS Branka Ružića, Vulin je ocenio da je bitno kakva je orijentacija SPS i da li potpredsednik jedne partije može da se ponaša na način na koji se ponaša Ružić.

VUČIĆ O RUŽIĆU: Ne razumem zbog čega se izvinio Dačiću!

- Kod mene ne bi mogao potpredsednik moje stranke da se ponaša tako prema mom koalicionom partneru. Morao bi da se opredeli - ili hoće da napravi svoju stranku ili hoće da sledi politiku onoga što je politika naše partije - naglasio je Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA