PENZIONERI UZ VUČIĆA: Evo šta PUPS kaže o povećanju penzija i da li je ono dovoljno

- Ovim je odagnan realan strah ,,da li će penzija biti ili ne,,. Prva bitka za penzije je dobijena. Penzije su i redovne i PUPS je još u predizbornoj kampanji isticao neophodnost isplate duga vojnim penzionerima i za to se zalagao kroz aktivnost svojih poslanika u Skupštini Srbije - kažu iz PUPS-a

  • 51

Odluka Vlade Srbije o povećanju penzija i isplati duga vojnim penzionerima u narednoj godini, predstavlja punu potvrdu ispravnosti i ekonomske utemeljenosti, koncepta fiskalne i ukupne državne konsolidacije, koju je proklamovao predsednik Vlade Aleksandar Vučić, a koji je PUPS dosledno i u celosti podržao, kažu u stranci Milana Krkobabića.

"Dugoročna stabilnost je imperativ vremena za penzionere Srbije, a izražava se kroz redovnost i sigurnost isplate penzija. Procenat povećanja je u drugom planu i on je samo potvrda navedene dugoročne stabilnosti, i zavisiće od realnih ekonomskih pokazatelja. Ovim je odagnan realan strah "da li će penzija biti ili ne". Prva bitka za penzije je dobijena. Penzije su i redovne i PUPS je još u predizbornoj kampanji isticao neophodnost isplate duga vojnim penzionerima i za to se zalagao kroz aktivnost svojih poslanika u Skupštini Srbije.

PUPS će nastaviti da dosledno daje punu podršku sveobuhvatnom, reformskom kursu predsednika Vlade Aleksandra Vučića koji za cilj ima stvaranje ekonomski utemeljene, organizovane i efikasne države.

Svojm aktivnoscu PUPS će uciniti sve da ta država postane i socijalno pravedna. Samo sa takvom državom, penzije, plate i socijalna davanja imaće dugoročnu stabilnost", kažu u PUPS-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    12. novembar 2015 | 12:55

    Ne bih baš rekao da se penzioneri slažu sa PUPS-om!

  • Petar

    12. novembar 2015 | 22:34

    Sa ovakvim razmisljanjem naroda, nama nece biti bolj ni za 300 godina.

  • Larisa

    12. novembar 2015 | 17:39

    Nije mi jasno kakve zasluge za to ima PUPS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA