• 62

Protest novinara ispred Vlade Srbije

Predsednik NUNS-a Vukašin Obradović je izjavio da treba da se zapitamo kako smo došli u tu situaciju da političari i drugi, kako je rekao, "nama brišu pod"

  • 62

Novinari raznih medijskih kuća okupili su se večeras ispred zgrade Vlade Srbije, protestujući zbog odnosa političara prema toj profesiji i da bi podržali novinarku B92 kojoj se ministar odbrane Bratislav Gašić nepristojno obratio.
VUČIĆ SMENIO GAŠIĆA?! Meni je teško, ali on ne može da ostane ministar (VIDEO)

Predsednik NUNS-a Vukašin Obradović je izjavio novinarima da treba da se zapitamo kako smo došli u tu situaciju da političari i drugi, kako je rekao, "nama brišu pod".
On je takođe rekao, komentarišući Gašićevu izjavu, koji je novinarki rekao da "voli novinarke koje lako kleknu", da je ustvari cela novinarska profesija na kolenima i da treba da se zapitamo kako smo dospeli u takvu situaciju da budemo tako poniženi.
Na pitanje zašto su se novinari okupili kada je premijer Aleksandar Vučić najavio smenu Gašića zbog tog postupka, Obradović je rekao da se ne radi samo o ministru Gašiću, već o novinarima i novinarstvu u Srbiji.
- Treba da se zapitamo kako smo došli u ovu sitauciju da nam jedan političar vređa koleginicu na tako prizeman način koji je kod nas nezabeležen - rekao je on, poručivši da i novinari i političari iz ovog slučaja treba da izvuku pouke.
Među okupljenima su i predstavnici novinarskih udruženja, kao i stariji i mlađi predstavnici sedme sile.
(Telegraf.rs/ Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    Sada se vidi kolika je svest srbije sada kad ih treba podrzati u svakom pogledu nigde nikog a kad bi bila utakmica albanija srbija svi su tu. Sada se vidi da je politicka svest srbije na totalno niskom nivou.

  • obilic

    Niko se od naroda NE BUNI KAO DA NAM JE SVE LEPO SAMO STE DOBRI NA UTAKMICAMA A KAD SE NOVINARI POBUNE NEMA VAS NIGDE SRAMOTA

  • obilic

    Jedino novinari sto su ostali zdravog razuma zato se i boreTAKO DA JE TO JEDINA SILA U SRBIJI KOJA SE BORI PAMECU PROTIV ONIH KOJI PARAZITUJU NA CELOJ SRPSKOJ POPULACIJI. POZDRAV ZA SVE NOVINARE I ZELIM IM USPEH A NARODU DA SE NJIMA PRIDRUZE A NE BOLESNIM POLITICKIM MANIPULATORIMA. POZDRAV ZA TELEGRAF

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima