STEFANOVIĆ PORUČUJE: MUP Srbije je spreman za pregovore sa Evropskom Unijom

- Smanjenje nezaposlenosti i deficita, strukturne reforme i iskrena borba protiv korupcije i kriminala su preporuka za Srbiju da snažno krene napred u evropske integracije - rekao je Nebojša Stefanović

  • 3

Otvaranje pregovora Srbije o priključenju EU je rezultat naše posvećenosti, rada i truda, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i poručuje da je njegovo ministarstvo potpuno spremno za pregovore koji se odnose na pravdu, slobodu i bezbednost.

ALEKSANDAR VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA TELEGRAF: Danas je NAJREVOLUCIONARNIJI DAN u SRPSKOJ ISTORIJI!

Na međuvladinoj konferenciji u Briselu večeras će biti otvorena poglavlja 32 i 35, a tim povodom Stefanović kaže da je to pokazatelj da Evropska unija ceni napredak koji je Srbija napravila u poslednje dve godine.

SRBIJA OTVARA PRVA POGLAVLJA: Evo šta su sve Srbi PROŠLI na PUTU ka EVROPSKOJ UNIJI i "BOLJEM ŽIVOTU"! (FOTO)

- Smanjenje nezaposlenosti i deficita, strukturne reforme i iskrena borba protiv korupcije i kriminala su preporuka za Srbiju da snažno krene napred u evropske integracije. Očekujem da će naredne godine biti otvorena i poglavlja 23 i 24, a Ministarstvo unutrašnjih poslova je potpuno spremno za pregovore koji se odnose na pravdu, slobodu i bezbednost. Pokazaćemo da smo zbog građana Srbije dostigli zavidne standarde, koji potvrđuju i svakodnevni rezultati - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA