VUK JEREMIĆ RASPLAKAO SVE NA FEJSBUKU: Ova slika Zorana Đinđića i njega zapalila je internet! (FOTO)

Nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, objavio je na svom Fejsbuk profilu sliku koja je oduševila sve na ovoj društvenoj mreži

  • 94

Nekadašnji ministar spoljnih poslova u vladi Mirka Cvetkovića, a danas predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić, postavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju staru 13 godina, na kojoj se slikao sa prvim demokratskim premijerom Zoranom Đinđićem.

OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA! Srpski istražitelj OTKRIVA PRAVU ISTINU o zločinu koji je zapalio Srbiju (FOTO)

Fotografija je po objavljivanju odmah izazavala mnogo pozitivnih komenatra, dok je Jeremić ispod ovo "posta" kratko napsiao: "Pre 13 godina u Njujorku".

ŠTA BI BILO SA SRBIJOM DA ĐINĐIĆ NIJE UBIJEN? Evo gde bi danas bili Srbi da je lider DS-a živ! (VIDEO) 

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Dok je bio šef diplomatije, u periodu od 2007. do 2012. godine. Jeremić je u svojim izjavama pominjao i ubijenog premijera, te je tako 2009. godine rekao da "Vlada Srbije želi prosperitetan Balkan integrisan u Evropsku uniju i naglasio da tu nema promene u odnosu na politiku koju je vodio premijer Zoran Đinđić".

- Ova vlada je nastavljač vizije Zorana Đinđića. Problemi su isti, ali je situacija danas nepovoljnija. Kao što je Đinđić bio spreman da rešava probleme društva, tako je danas spremna i ova vlada, ali nažalost, neki faktori u međunarodnoj zajednici i dalje imaju isti odnos prema Srbiji koji je postojao i nekad", istakao je Jeremić gostujući u emisiji "Zoran Đinđić, politički testament".

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Zanimljivo je, da se Jeremić danas, iako je napustio DS 2013. godina, veoma dobro kotira kod građana Srbije, naime, na petom je mestu među političarima, o kome građani imaju dobro mišljenje, pokazala su istraživanja javnog mnjenja agencije Ipsos stratedžik marketing.

S obzirom na to da se sve više spominje opcija vanrednih parlamentarni izbora, nije isključeno da se Jeremić vrati u stranačku politiku, i da kao kada je bio ministar spoljnih polsova i aktivan član DS-a, sledi Đinđićeve ideje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    21. decembar 2015 | 12:59

    "Центар за међународну сарадњу и одрживи развој"??? Хахахаха, па да, то је као оно: " Биро за истраживање руда и губљење времена "!....а није нам одавно било вијести у вези Сунђер Боба Коцкалонеа!

  • Svejk

    21. decembar 2015 | 15:30

    Prestanite vise sa djindjicem doveo nas je sa svojim saradnicima(dosovcima)do dna. Sada ide bolje a on neka ide u zaborav naravno sto se naroda tice!

  • Klimentije

    21. decembar 2015 | 12:48

    Evo placem. Sve mi suze gore idu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA