NOVOGODIŠNJA ŽURKA KOD PALME: Oko 5.000 građana došlo na koktel kod prvog čoveka Jagodine!

- Jagodina za 12 meseci ima suficit 24 miliona dinara. Nemojte da čekate ni Dačića ni Vučića da vam pomognu, sami obezbedite investitore - poručio je Marković na koktelu

  • 17

Oko 5.000 građana okupilo se na tradicionalnom novogodišnjem koktelu u organizaciji predsednika skupštine Jagodine Dragana Markovića Palme.

3 MILIONA DINARA ZA POMOĆ OBOLELIMA OD RAKA: Evo kako Palma pomaže Jagodincima!

- Izvinjavam se što je odziv 160 odsto. Kako bi tek bilo da ste znali koja srpska zvezda je večeras ovde - rekao je u šali Dragan Marković Palma, obraćajući se Jagodincima.

Na novogodišnjem okupljanju koje je tradicionalno u Jagodini prisutni su od poljoprivrednika privrednika preko đaka do doktora nauka. Došli su i predstavnici institucija, potpredsednik Vlade Ivica Dačić, ministar energetike Aleksadar Antić i drugi.

U tradicionalnoj retrospektivi godine za nama, Dragan Marković Palma rekao je da je ona dobro iskorišćena.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić Foto: Tanjug/Dušan Aničić

- Doveli smo ceo svet u Jagodinu, investitore iz Evrope, Rusije, Kine. Devet stranih investitora danas uspešno radi u Jagodini. Zaposleno je više od 3.500 ljudi u našoj industrijskoj zoni i, kako je krenulo, moraćemo ješ jednu industrijsku zonu da napravimo. Mi smo kao Barselona, gde god smo se takmičili osvajali smo prvo mesto - poručio je Marković Palma i dodao da su sada na redu investicije iz Kine i da je 35 tamošnjih biznismena posetilo Jagodinu pre 5 dana.

Obraćajući se sugrađanima, predsednik opštine istakao je: "Stalno govore o deficitu, a ja taj termin nikada nisam koristio. Ja znam samo za suficit".

- Jagodina za 12 meseci ima suficit 24 miliona dinara. Nemojte da čekate ni Dačića ni Vučića da vam pomognu, sami obezbedite investitore - poručio je Dragan Marković, aludirajući na kolege političare i za kraj poručio:

- Nećemo zapošljavati radnike u javnim preduzećima niti o trošku države, već u fabrikama.

Ivica Dačić je izjavio da je i sam svedok koliko se Marković zalaže u Beogradu i insistira na projektima važnim za Jagodinu.

Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasam

    23. decembar 2015 | 23:03

    neznam samo jesu li na koktelu bili radnici iz Andree?

  • Pjer

    23. decembar 2015 | 23:27

    Kako li će se završiti ta bajka? Pitam se, da li se u tim fabrikama dobija plata veća od minimalca.

  • Alex

    24. decembar 2015 | 00:54

    Voleli ga vi ili ne on je pravi presednik opstine koga svaka opstina treba da ima. Robin Hood

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA