SRBIJA ĆE PODJEDNAKO BRINUTI O SRBIMA I BOŠNJACIMA! Evo šta je Vučić rekao u Novom Pazaru (FOTO)

- Dok sam premijer, jednako ću se odnositi prema svim građanima. Bilo da je Bošnjak ili Srbin, građanin treba da zna da ću se jednako odnositi prema svima i podjednako brinuti o svakom čovek - rekao je srpski premijer

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, poručio je danas u Novom Pazaru, gde je otvorio novi Dijagnostički centar, školu i vrtić, da će se njegova vlada jednako odnositi prema svim građanima, bilo da su Srbi ili Bošnjaci.

- Dok sam premijer, jednako ću se odnositi prema svim građanima. Bilo da je Bošnjak ili Srbin, građanin treba da zna da ću se jednako odnositi prema svima i podjednako brinuti o svakom čoveku. A to smo ovom investicijom uspeli i da pokažemo - rekao je premijer.

VUČIĆ U NOVOM PAZARU: Otvoren DIJAGNOSTIČKI CENTAR i nova škola, kao plod saradnje s EMIRATIMA! (FOTO)

Izgradnju Dijagnostičkog centra, škole i obdaništa, finansirali su Ujedinjeni Arapski Emirati, a Vučić je rekao da je u razgovoru sa predstavnicima UAE, odlučio da ta investicija, ukupne vrednosti sedam miliona evra, ode baš u Novi Pazar.

- Moja odluka je bila da to bude baš ovde, kako bi i Srbi i Bošnjaci bili zadovoljni - rekao je Vučić.

Vučić je zahvalio građanima što se nisu žalili, iako su teško živeli, i što su verovali da može da se napravi rezultat. Premijer je izrazio zadovoljstvo što su mnogi putevi u ovom delu Srbije nedavno izgrađeni i najavio da će se rešiti rekonstrukcija i izgradnja preostalih puteva. Građani više mesta u okolini Novog Pazara zamoli su premijera za izgradnju infrastrukturnih projekata u svojim mestima, na šta je on odgovarao da će da učini šta može, ne želeći da daje obećanja za projekte koje ne može da garantuje da će biti realizovani u skorijoj budućnosti.

- Znao sam da ćete umeti da cenite one koji rade i koji će vam doneti više od svih prethodnih premijera - rekao je Vučić i dodao da svakodnevno ima onih koji osporavaju sve što je urađeno i koji se čude uspesima vlade.

Među okupljenima bilo je i mnogo dece, a jedna učenica iz Deževe Jovana Miljković upitala je premijera da li je moguće da se napravi lep toalet u školi "Aleksandar Stojanović Veso" u ovom mestu.

Foto: Tanjug/Tanja Valić Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Obećao sam da ću da dođem u svaku školu, obići ću svaki toalet. Ima sve da se sija, i bićeš sigurno zadovoljna - naglasio je on.

Vučić je kazao da se kreće u obnovu svih škola u Srbiji, što je od ključnog značaja, te najavio da će doći i da obiđe školu u Deževi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vikica

    24. decembar 2015 | 14:12

    Mi treba da budemo primer i da dokažemo svima da svi građani Srbije mogu da žive u miru i slozi bez obzira na poreklo!!! U Srbiji svi treba da budu ravnopravni i jednaki!!! Mi ne smemo dozvoliti sebi taj luksuz da se razdvajamo po rasnoj ili verskoj osnovi, baš iz razloga što je Srbija multiklulturalna i multinacionalna zemlja...

  • sneza

    24. decembar 2015 | 15:51

    Vucic je svima premijer,tako da ne vidim razlog za izdvajanjem i podvajanjem!

  • Buska

    24. decembar 2015 | 15:59

    Verujem da ce tako i ubuduce biti.Nema potrebe za izdvajanje,svi smo mi ljudi.Sve pohvale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA