Krivokapić bez komentara

Ranko Krivokapić ne želi da komentariše tekst svog savetnika, srpske stranke žestoko osuđuju izjavu Andreja Nikolaidisa, u kojoj on pominje likvidaciju Tadića, Dodika i patrijarha

  • 0

Ranko Krivokapić, predsednik Skupštine Crne Gore i prvi čovek podgoričkog SDP, juče nije želeo da za Telegraf komentariše kontroverzan tekst svog savetnika Andreja Nikolaidisa. Uprkos brojnim pozivima i SMS porukama, Krivokapić nije želeo da odgovori da li će smeniti i eventualno kazniti Nikolaidisa zbog teksta u kome on praktično poziva na likvidaciju Borisa Tadića, Milorada Dodika i patrijarha Irineja.

Srđan Milivojević, poslanik DS, pretnje na račun čelnika SPC, Srbije i Republike Srpske komentariše na originalan način:

- Možda u nekim delovima bivše države vladaju jači mišići, plići mozak i bolji snajper, ali Srbiju vodi onaj koga je narod izabrao. To što je gospodu dato, volu i magarcu ne priliči.

Dragan Todorović, potpredsednik SRS, nema dilemu ko stoji iza Nikolaidisovog teksta.

- To je ista ona stranka na čijem je čelu Ranko Krivokapić. Ideologija SDP Crne Gore je, što se mene tiče, jednaka ustaškoj - kategoričan je Todorović.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić ne razume zašto bilo ko ima potrebu da daje izjave poput Nikolaidisove.

- Nisu mi jasni motivi tog gospodina i prizivanje lične i političke nesreće bilo koga. Još manje mi je jasno zašto predsednik Skupštine Crne Gore Nikolaidisa i dalje drži za svog savetnika - poručuje Vučić.

Emir Kusturica u izjavi za Kurir Nikolaidisa je nazvao ``podgoričkim talibanom`` i najavio novu tužbu protiv njega, dok je Milorad Dodik bez pardona poručio ovom književniku:

- Jebem mu književnost!

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA