Veljović novi SAVETNIK premijera Srbije

Kako je navedeno u saopštenju, Vlada je dosadašnjeg direktora policije Milorada Veljovića razrešila dužnosti, poštujući Zakon o policiji, po kome je ispunio sve zakonske uslove za penzionisanje

  • 86

Direktor policije Milorad Veljović razrešen je dužnosti i on će biti savetnik premijera Aleksandra Vučića za regionalnu i nacionalnu bezbednost, saopštila je Vlada Srbije. Policiju će u narednom periodu voditi Vladimir Rebić kao vršilac dužnosti direktora policije. Veljovićeva smena je nekoliko puta najavljivana u medijima u poslednjih petnaestak dana, a ministar policije Nebojša Stefanović nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje tu informaciju.

POSLE SMENE VELJOVIĆA: Vladimir Rebić postavljen za v.d. DIREKTORA POLICIJE!

Kako je navedeno u saopštenju, Vlada je dosadašnjeg direktora policije Milorada Veljovića razrešila dužnosti, poštujući Zakon o policiji, po kome je ispunio sve zakonske uslove za penzionisanje.

Smenjen direktor policije Milorad Veljović

Vladimir Rebić je dosad bio prvi čovek saobraćajne policije, a mediji su i najavili da će on biti v.d. direktora policije. Veljović je na čelu srpske policije od 2006. godine, dok je ministar bio Dragan Jočić, a reizabran je 2011. godine kada je resorom upravljao Ivica Dačić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    31. decembar 2015 | 15:48

    С Р А М О Т А

  • Савица

    31. decembar 2015 | 15:39

    Б Р У К А.

  • Nicifor

    31. decembar 2015 | 12:14

    Ovo samo moze kod nas. Do kada cete nam bacati prasinu u oci i prodavati maglu. Izbori su skoro, Vucicu razmisljaj o svojim infantilnim odlukama. Drzis Bajatovica, angazujes Veljovica, Jorgovanka rsa sve u sesnaest, narod to gleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA