A OD PREDSEDNIKA STRANKE... Evo kako Vuk Drašković nagrađuje svoje najbolje drugove

Lider Srpskog pokreta obnove nagradiće najbolje aktiviste i funkcionere svoje stranke, a kao nagradu oni će dobiti dela osnivača partije Vuka Draškovića

  • 11

Srpski pokret obnove treću godinu zaredom bira najbolje članove partije za prethodnu godinu, a izabrani koji će svečano biti proglašeni u subotu, 16. januara, kao nagradu će, osim plakete, dobiti i knjigu osnivača i predsednika stranke Vuka Draškovića!

SRBIJA JE SAČUVALA JUGOSLAVIJU, RUGOVA I ALBANCI SU U SRPSKOJ VLADI! Memoari Vuka Draškovića ZAPALILI SU SRBIJU

Potpredsednik te stranke i poslanik Aleksandar Čotrić, koji se nalazi na čelu komisije za dodelu priznanja, za „Alo!“ kaže da su i ove godine birani najbolji aktivisti stranke u više različitih kategorija: najbolji predsednik opštinskog odbora, odbornik, omladinac, najvrednija članica stranke, najzapaženiji humani čin, najaktivniji na društvenim mrežama, najuspešniji menadžer, autor najboljeg komentara na sajtovima i portalima.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Pravo da predlože kandidata imali su svi građani Srbije, ne samo članovi stranke, i na naše iznenađenje stiglo je nekoliko stotina predloga, pa je konkurencija bila velika u svih 17 nagrađivanih kategorija. Pobednici će u sedištu Srpskog pokreta obnove na svečanoj ceremoniji dobiti plakete, knjige lidera Vuka Draškovića, a delićemo i ostale knjige koje je izdala „Srpska reč“ - objašnjava Čotrić. On kaže da je ovakva manisfestacija u njihovoj stranci već postala tradicionalna.

- Ta praksa je zaista lepa, a inicijativa da se pokrene bila je zajednička, ali nije ova stvar jedina po kojoj smo mi kao stranka jedinstveni, mi smo takođe pokrenuli i političku akademiju SPO, gde su nekoliko meseci održavana predavanja i koju je mogao da pohađa svako ko je zaintresovan za politiku, obrazovan i mlad, ne samo članovi stranke. Isto tako smo svojevremeno pokrenuli i foto-konkurs - ističe Čotrić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Čast da ponesu laskavu titulu najboljeg aktiviste SPO imaće Ljiljana Perić iz Šapca, pripadnica Foruma žena SPO, Nikola Savić iz Topole, koji je izabran za najuspešnijg predsednika mesnog odbora, Vladimir Božić iz Majdanpeka, izabran u kategoriji najuspešnijih predsednika opštinskog odbora, Jelena Vukelić iz Sombora kao autor najboljeg komentara na internetu...

Od „Noža“ do Isusa

Lider SPO Vuk Drašković napisao je dvadesetak knjiga, a svakako su najpolularnije „Nož“, „Sudija“, „Ruski konzul“, „Koekude, Srbijo“, „Noć đenerala“, „Doktor Aron“, „Via Romana“ i „Isusovi memoari“.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maka

    13. januar 2016 | 10:01

    Svako jutro trcim u kosutnjaku na trim stazi i svako jutro sretnem Vuka Draskovica seta vucijaka starog 15 god nezna se ko je vise ofucan i olinjan dal ln dal ker.

  • Suza

    13. januar 2016 | 11:09

    17 nagradjivanih kategorija??? Pa da li SPO ima toliko clanova?

  • Vasovic

    13. januar 2016 | 12:09

    I za vreme Tita najboljim članovima partije delili su značke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA