SASTALI SE VUČIĆ I NIKOLIĆ: Tema razgovora - vanredni izbori

Vučić će na sednici Glavnog odbora SNS-a zatražiti od članova GO odobrenje da ima pravo da odluči o raspisivanju vanrednih izbora i pre sednice Skupštine stranke

  • 10

Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić sastali su se danas, a tema njihovog razgovora bila je i mogućnost raspisivanja vanrednih izbora, prenose beogradski elektronski mediji.

DA LI JE OVO NAJAVA VANREDNIH IZBORA? Vučić traži od SNS dozvolu da u svakom momentu može da raspiše izbore!

Za nedelju je zakazana sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj će Vučić, koji je i predsednik naprednjaka, zatražiti od članova GO odobrenje da ima pravo da odluči o raspisivanju vanrednih izbora i pre sednice Skupštine stranke, zakazane za 13. februar.

Vučić će se sutra u podne obratiti novinarima u vili "Bokeljka", ali u saopštenju nije naveden razlog održavanja konferencije za medije.

Premijer do sada u javnim nastupima nije isključivao mogućnost vanrednih izbora, ali je naglašavao da bi želeo da ih izbegne ukoliko politička atmosfera ne bude takva da su oni neminovni.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    13. januar 2016 | 18:24

    MANITE SE TROSENJA PARA UZALUD-NAROD NECE GLASATI DEMOKRATE JEL SU ONI PROSLOST-OJADILI SU SRBIJU.JEDINO AKO AMERIKA I OSTALI NEPRIJATELJI SRBIJE NE GLASAJU! !!

  • Boki

    14. januar 2016 | 06:25

    Nisam 2x isao na poslednje izbore, ali cu sada da idem, kako bi skinuli ove lazne demokrate i cistrokrvne radikale zeljne moci, vlasti i para. Lazu, mazu i obecavaju kule i gradove dok masovno zaposljavaju partiske drugove!

  • Dag

    13. januar 2016 | 17:47

    Pozoriste... (Predstava - u toku.Koji cin?.Ne zna -se.}...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA