SRBIJA BI BILA NAJJAČA DA SU SE TITO I DRAŽA UDRUŽILI! Evo šta tvrde Srbi. Slažete li se s njima?

Evo šta su Srbi odgovorili na pitanje: "Da li bi Srbija bila sila da su se Tito i Draža udružili u Drugom svetskom ratu?"

U Srbiji najlakše “rađaju” podele, a Srbi se tako dele na “Grobare” i “Delije”, na političke stranke, kojih ima čak 107, na monarhiste i republikance, na Karađorđeviće i Obrenoviće, a najzastupljenija, mnogi bi rekli i najoštrija je podela na “četnike” i “partizane”, koju skoro svakodnevno možemo videti ispred zgrade Višeg suda u Beogradu kada se razmatra predmet neke rehabilitacije. Ipak prema rezultatima ankete Telegrafa građani tvrde da bi Srbija bila najjača država da su Tito i Draža udružili snage u Drugom svetskom ratu!

SRBIJA JE KRALJEVINA, TITO PREMIJER, DRAŽA ĐENERAL VOJSKE! Evo šta bi bilo da su komunisti i četnici postali DRUGOVI (VIDEO)

Da li bi zaista sve bilo drugačije? Da li bi se Jugoslavija sačuvala ili bi se ipak raspala? Da li bi Srbija bila jaka zemlja? Neka su od pitanja koja se uvek postavljaju kada se spomene zajednička borba četnika i partizana tokom Drugog svetskog rata i ono čuveno "šta bi bilo kad bi bilo da su se Draža i Tito ujedinili".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Telegraf.rs je već objavio jednu od mogućih konstrukcija događaja koja je postala pravi hit na internetu a sa temom šta bi bilo od Srbije da su Josip Broz Tito i đeneral Dragoljub Mihailović sklopili, kako to danas mnogi vole da kažu "koaliciju".

Zbog velikog broja čitanja teksta i komentara koji je on izazvao, naš portal sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo preko 9.000 ljudi, koji su dobrovoljno odgovarali na pitanje: "DA LI BI SRBIJA ŽIVELA BOLJE DA SU DRAŽA I TITO SKLOPILI SAVEZ?"

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Čak 73,50 odsto anketiranih "kliknulo" je na ponuđen odgovor: DA, BILI BI JAČI OD SVIH, 21,66 odsto "reklo je": NE, TITO BI OPET PREVARIO SVE, dok je 4,84 ljudi na pitanje odgovorilo pitanjem KO SU TITO I DRAŽA?

Da li bi Srbija zaista bila jača od svih da su četnici i partizani bili "jedna vojska", odgovorite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza

    17. januar 2016 | 00:15

    Tito bi sigurno pokusao da ga smakne,kao i sve srbe..

  • ДРАГАН ПОПОВИЋ

    16. januar 2016 | 19:40

    Идеја немогућа!Дража је био легална државна организација са патриотским програмом.Тито је био скуп "пролетера"-бескућника и авантуриста,једноставно речено ОПОРТУНИСТА који су хтели да искористе прилику и да отму што се отети може од оних који су радом и штедњом нешто скућили.ОПОРТУНИСТИ никад не држе реч нити поштују договор.

  • Nenad

    17. januar 2016 | 00:02

    Srbija bi bila najaca da je DRAZA pobedio... Titu nije bika bitna SRBIJA vec YUGOSLAVIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA