KO JE ODGOVORAN ZA INCIDENTE U BELOJ CRKVI? Naprednjaci i demokrate ratuju saopštenjima (VIDEO)

Demokratska stranka sumnja u validnost ugovora koji je juče objavio MUP između opštine Bela Crkva i firme koja se bavi fizičko- tehničkim obezbeđenjem jer kako navode na njemu nema delovodnog broja. Naprednjaci odgovaraju da demokrate nastavljaju da šire neistine i laži.

  • 2

SNS je saopštila danas da DS nastavljaju sa lažima i pritiscima na nezavisne institucije i da su sumnjom u validnost ugovora iz Bele Crkve, koji je objavio MUP, još jednom pokazali da ne mogu da podnesu istinu.

HAOS U BELOJ CRKVI: Pogledajte divljanje demokrata (VIDEO)

Beogradski odbor SNS navodi da je na sajtu MUP-a juče objavljen dokument, ugovor između opštine Bela Crkva i firme koja se bavi fizičko-tehničkim obezbeđenjem, sa potpisom i pečatom.

Objavljena je, dodaju, i izjava načelnika Opštinske uprave u kojoj on potvrđuje da je potpisao ugovor sa privatnom agencijom "Fokus protekt", koji mu je doneo predsednik SO Bela Crkva Nenad Živanović.

"DS nastavlja da širi neistine i laži, umesto da odgovori građanima kako su propali RVB i Fond za kapitalna ulaganja, ali još bitnije gde je novac koji je bio namenjen za decu ometenu u razvoju", navode naprednjaci.

DS je ranije danas dovela u pitanje validnost ugovora koji je objavio MUP, istakavši da time "ministar Nebojša Stefanović sramoti MUP".

Demokrate navode da na ugovoru, koji je sinoć objavio MUP, nema delovodnog broja, kao i da je u slučaju eventualnog spora za njegovo razrešenje nadležan nepostojeći privredni sud u Vršcu.

Kako navodi MUP, sporni ugovor je zaključila opština Bela Crkva sa firmom FTO o obezbeđenju i to na dana kada je održana sednica Skupštine opštine na kojoj je došlo do incidenta.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • магарац

    19. januar 2016 | 15:04

    Ко је Марјан Алексић ??? … !!! питајте министра унутарњих послова и министа правде... ..а Онда питајте и грађане Беле Цркве ... ...ајмо новинари .. растрчите се ...

  • Klimt - Bec

    8. februar 2016 | 12:09

    Apsolutno je irelevantno, ko je odgovoran za incident! Bela Crkva je zahvaljujuci ne kompetentnim samo zvanim politicarima, ostala na margini... Od jednog vodecih gradova Juznog Banata sa velikim ambicijama i perspektivom, koji je imao preko desetak Radnih Organizacija! Grad gde nije bilo ne zaposlenih danas je Avetinjski grad.. Uzurpiran opljackan koji nevidi svoju buducnost, pogotovu ne sa ovakvim ljudima koji su ga i upropastili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA