DA LI SU RUSI POKUŠALI DA OTRUJU VUKA JEREMIĆA?! Jezivi detalji životne drame bivšeg šefa srpske diplomatije

Nekadašnji šef srpske diplomatije, imao je veoma gorku epizodu u Moskvi kada je zbog trovanja završio u američkoj bolnici na reanimaciji

  • 40

Na ovaj malo poznat detalj u karijeri bivšeg visokog funkcionera UN i otpadnika iz Demokratske stranke podseća „Nedeljnik“ u tekstu koji pokušava da razotkrije da li je Jeremićeva ambicija da bude sledeći predsednik Srbije ili predsednik sveta.

DA LI ĆE SRBIJA IMATI SVOG ČOVEKA NA VRHU SVETA? Ovo je PLAN Vuka Jeremića - da bude gospodar UJEDINJENIH NACIJA (FOTO)

- Do danas ostaje nepoznata epizoda s njegovim trovanjem u Moskvi, kada je jedva izvukao živu glavu. To je mogao da bude ozbiljan međudržavni skandal jer je Vuk bukvalno u reanimaciji doveden u američku bolnicu, a Tadić često, ne zna se da li u šali ili ne, voli da kaže kako je tu doživeo stokholmski sindrom, odnosno zaljubio se u svoje trovače - piše u spomenutom tekstu.

Oblaci nad moskovskim Kremljem. Foto: flickr/Eldar Vagapov Oblaci nad moskovskim Kremljem. Foto: flickr/Eldar Vagapov

Prema našim saznanjima, osim Borisa Tadića, o trovanju u Moskvi često je pričao i sam Vuk Jeremić, koji se prijateljima poverio da iza svega stoje Rusi.

- On je u tom momentu bio tek postavljen za ministra spoljnih poslova, a dok je bio Tadićev savetnik, bio je poznat kao zagovornik NATO. Zato je, kada mu se to desilo, bio ubeđen da su Rusi hteli da ga otruju. Pričao je često u krugu prijatelja da mu je naglo pozlilo dok je boravio u Moskvi i da je završio u američkoj bolnici. On naravno nije imao toksikološke nalaze koji bi potvrdili namerno trovanje i sve je ostalo na njegovim sumnjama. Jeremić ni danas ne može da zna da li se tada samo otrovao hranom ili je nešto drugo u pitanju - priča naš izvor iz diplomatskih krugova.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    5. februar 2016 | 09:53

    ZAPADNA ANTIRUSKA PROPAGANDA SIRI GNUSNE LAZI I MISLI DA SMO MI SRBI DEBILI I DACEMO IM POVEROVATI !!! LAZETE BRE CIM ZINETE!!!

  • Momo

    5. februar 2016 | 10:37

    I tako je on završio u američkoj bolnici...

  • Berane

    5. februar 2016 | 10:39

    Oce to od popare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA