(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ORGANI SRBA S KOSOVA PRODAVALI SU SE PO CELOM SVETU! Najnoviji detalji Tačijevog KRVAVOG BIZNISA

- Imamo posla sa međunarodnom mrežom na čelu sa Ročasom Okoročom u Nigeriji. Bivši premijer Kosova Hašim Tači, koji je na čelu trgovine organima u Evropi, njegov je prijatelj - rekao je Filip Ndžemanze

  • 32

Asocijacija lekara Nigerije optužila je Ročasu Okorču, milijardera i guvernera savezne države Imo, da je organizovao mrežu za trgovinu ljudskim organima u Nigeriji, u saradnji sa bivšim premijerom Kosova Hašimom Tačijem, ali i zvaničnicima Turske i Hrvatske, objavila je nigerijska informativna agencija "Naij".

KRVAVI BIZNIS: Tači i nigerijski milijarder trgovali LJUDSKIM ORGANIMA!

Filip Ndžemanze govorio je o tome na hitnom sastanku koji je organizovan u Overiju, glavnom gradu te nigerijske države.

STRAVIČNA ISPOVEST: Srbima na Kosovu naživo vadili organe i slali ih u Saudijsku Arabiju! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Profimedia, AP/Tanjug Foto: Profimedia, AP/Tanjug

- Prvi put u istoriji jedna Vlada učestvuje u trgovini organima. Vlada države Imo koristi medicinske institucije kako bi omogućila trgovinu ljudima - izjavio je Ndžemanze.

Predsednik asocijacije nigerijskih lekara govorio je o nedavnim putovanjima guvernera u Tursku, na Kosovo, u Hrvatsku, u Južnu Afriku i u azijske zemlje, prenosi "Sputnjik".

- Imamo posla sa međunarodnom mrežom na čelu sa Ročasom Okoročom u Nigeriji. Bivši premijer Kosova Hašim Tači, koji je na čelu trgovine organima u Evropi, njegov je prijatelj - rekao je Ndžemanze.

Printskrin: Youtube/Theodore Shoebat Printskrin: Youtube/Theodore Shoebat

Vladina kancelarija je saopštila da su te optužbe "stara priča kojom su se bavile nigerijske bezbednosne službe".

Okoroča je posetio Kosovo u martu 2012. godine kada se sastao sa tadašnjim Tačijevim zamenikom Bedžetom Pacolijem i ministrom trgovine Mimozom Kusari Lilom.

Podsetimo, tvdrnje o trgovini ljudskim organima na Kosovu i Metohiji prva je iznela u javnost bivša tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte, u svojoj knjizi „Lov: Ja i ratni zločinci”, koju je objavila po odlasku sa dužnosti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U svojoj knjizi, Karla del Ponte je iznela podatke da je 1999. godine saznala od novinara da je oko 300 Srba i drugih nealbanaca bilo oteto i transportovano u Albaniju, gde su im vađeni organi, koji su zatim slani u Italiju, odakle su distribuisani u klinike širom Evrope.

U knjizi ona spominje naselje Burel u Albaniji, gde su žrtvama vađeni organi u kući koju ona u knjizi naziva "žuta kuća".

Prema izveštaju Saveta Evrope od 12. decembra 2010. godine organizator otimanja ljudi i trgovine ljudskim organima bio je Hašim Tači i Drenička grupa.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Podsetimo na internet portalu “shoebat.com” pojavilo se svedočenje pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije koji je svedočio o mučenju, ubijanju i vađenju organa Srba na Kosovu, kao i njihovom naknadnom prebacivanju i prodavanju u Tursku i Siriju.

Zbog ekplicitnosti snimaka, ove klipove nećemo objavljivati. Ukoliko želite da pročitate članak objavljen na ovom sajtu, upozoravamo vas da klipovi sadrže krajnje ekstremni sadržaj, te da ih gledate na sopstvenu odgovornost.

Možete ih videti OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    10. februar 2016 | 08:21

    A sta je sa nasim agencijama?Sto nase agencije ne objavljuju ove najmonstruoznije stvari u istoriji covecanstva koje su se cinile upravo nad Srbima?Niko ali niko,ni inkvizicija ni Hitler nisu radili ovakve stvari nikome!Jesu mucili na nakgore nacine i jesu ubijali milione ali nikome zivom nisu vadili organe kako bi ih prodali ili dali drugome!Samo su ustase u 2 ratu bile monstruozne do ove mere a bile su koliko vidim ukljucene i u ovo!Bog gleda!

  • BALKANSKI SPIJUN

    10. februar 2016 | 07:56

    Kad odu majstori iz bondstila a mi krenemo dole... onda nemoj da se pitate zasto cemo vas sve pocistiti!!! Begao je i veliki Naser oric...begace i zmijica i haradini

  • Momo

    10. februar 2016 | 08:47

    Treba napraviti kao Izraelci posle Minhena-sve ih goniti do poslednjeg!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA