PUPS PRELOMIO! Na IZBORE izlazimo u koaliciji s Vučićem, a ne sa Dačićem

- Odluka Predsedništva je da se obratimo predsedniku Vlade Vučiću kako bismo otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumu sa SNS-om. O ovome smo obavestili gospodina Dačića - saopštili su iz PUPS-a

Na sednici Predsedništva PUPS-a razmatrana je informacija u vezi sa obavljenim razgovorima između predsednika PUPS-a Milana Krkobabića i predsednika SPS Ivice Dačića.

DA LI PUPS OSTAJE VERAN DAČIĆU? SPS daje "penzionerima" više mesta na izbornoj listi?!

Predsedništvo je jednoglasno zaključilo:

KOME ĆE SE PRIKLONITI PUPS? Penzioneri pred odlukom - NAPREDNJACI ILI SOCIJALISTI

Foto: Promo/PUPS Foto: Promo/PUPS

"Iz iskustva koje smo imali sa sadašnjom Vladom, najbolji način da se u celosti ispune ciljevi PUPS-a, pre svega zaštita soci.ekonomskog položaja penzionera, je da svoje buduće delovanje uskladi direktno sa političkom misijom predsednika Vlade gospodina Aleksandra Vučića. Tokom protekle dve godine, PUPS je istrajno podržavao politička zalaganja predsednika Vlade da sačuva državu od bankrota, čime je, praktično, obezbeđena sigurnost i redovnost isplata penzija.

Premijer je taj koji je pokazao najveću posvećenost našim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera. Stoga, prirodno je da težimo da jačamo saradnju sa njim i strankom koju vodi.

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević

Odluka Predsedništva je da se obratimo predsedniku Vlade g. Vučiću kako bismo otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumu sa SNS-om. Ukoliko u razgovorima konstatujemo da takva vrsta saradnje nije moguća, predsedništvo je čvrsto uvereno da je PUPS sposoban i za samostalni izlazak na predstojeće izbore.

O ovome smo obavestili gospodina Dačića, navodi se u saopštenju PUPS-a.

Vreme će pokazati koliko je ovaj potez PUPS-a stranački koristan, ali je činjenica da su Predsedništvo stranke, ali i njen lider Milan Krkobabić pokazali jedan novi politički karakter i odlučnost. Kao veoma važan podatak u prilog ovoj temi je činjenica da u Srbiji ima skoro 1,8 miliona penzionera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pole

    18. februar 2016 | 12:41

    PUPS je ovim potezom pokazao da SPS nema perspektivu i da je jedini ozbiljan faktor na politickoj sceni SNS

  • ana78

    18. februar 2016 | 11:47

    Dobra odluka, SNS jedina garantuje nastavak reformi.

  • Имењак

    18. februar 2016 | 12:39

    Први знаци сигурног гашења и пупс и спс

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA