EVROPA UDARILA ŠAMAR KOSOVU! Ništa od vizne liberalizacije

Kosovski ministar za evropske integracije Bekim Čolaku nada se da će Misija za procenu Evropske komisije koja još nije odgovorila na poziv kosovske vlade uskoro posetiti Kosovo i videti koliki je kako je naveo napredak postignut u primeni finalnih osam preporuka

  • 17

Misija za procenu Evropske komisije još nije odgovorila na poziv kosovske vlade da poseti Prištinu i oceni stepen primene finalnih preporuka za viznu liberalizaciju, piše danas prištinski list "Koha ditore", uz napomenu da je do te posete trebalo da dođe polovinom februara.

Kosovski ministar za evropske integracije Bekim Čolaku je u izjavi tom listu izrazio očekivanje da će Misija uskoro posetiti Kosovo i videti koliki je napredak postignut u primeni finalnih osam preporuka.

"Znam da se Evropskoj komisiji, kao i državama članicama EU, ne žuri mnogo sa tim procesom, ali za mene koji sam na čelu tog procesa i za sve kosovske građane vizna liberalizacija je hitno pitanje i trebalo bi da bude tretirano kao takvo", rekao je Čolaku.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    19. februar 2016 | 13:51

    Nisu ludi ovi iz EU da puste ove srednjevekovne divljake da se setaju po uniji kako hoce.

  • Aca

    19. februar 2016 | 13:19

    Zna evropa da su oni prost i divlji ne=narod!

  • Mire

    19. februar 2016 | 16:16

    Ko ce da pusti bagru da ide u svet gori su od krpelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA