O OVOM SNIMKU IZ SKUPŠTINE PRIČA SRBIJA! Pogledajte šta je uradio Zoran Živković, ko je koga vređao i ko je bio pijan? (VIDEO)

Poslanik sa liste Srpske napredne stranke Marijan Rističević na svom Fejsbuk profilu postavio je video snimak na kom se vidi kako se lider Nove stranke Zoran Živković raspravlja sa potpredsednikom Skupštine Srbije, evo šta mu je sve rekao

Poslanik sa liste Srpske napredne stranke Marijan Rističević na svom Fejsbuk profilu postavio je video snimak na kom se vidi kako se lider Nove stranke Zoran Živković raspravlja sa potpredsednikom Skupštine Srbije Igorom Bečićem!

RAT OPOZICIJE I VLASTI U SKUPŠTINI! Evo šta su rekli o Zakonu o poljoprivredi, prodaji zemljišta strancima i korupciji

Rističević je ispod videa postavio i status u kojem je optužio Živkovića da je u alkoholisanom stanju došao u srpski parlament, kao i da ne zna koji je danas datum.

Rističević: Nisam baš toliki seljak, da bih bio član RFZO

Foto: Fejsbuk / Marijan Rističević Foto: Fejsbuk / Marijan Rističević

- Zoran Živković mortus pijan došao posle ponoći i izvređao sve redom. Nije znao da je danas sreda 24 februar - napisao je Rističević i time optužio lidera Nove stranke.

Pogledajte šta je snimio poslanik naprednjaka i ko je zaista koga vređao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    24. februar 2016 | 09:52

    Pijaca... sa zaposlenim i PLAĆENIM/ od strane naroda/ pijancima i voajerima!

  • beba

    24. februar 2016 | 09:41

    Sramota za Zivkovica,ali sta ocekivati od njega sem nedolicnog ponasanja i to u alkoholisanom stanju.Trebao bi da snosi posledice.

  • Žarko

    24. februar 2016 | 12:45

    Sramotno ponašanje čoveka kom je deo Srbije dao poverenje da ih zastupa u parlamentu.Nadajmo se da ovakve likove nećemo više gledati posle izbora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA