SRBIJA SE OPRAŠTA OD SLAĐANE I JOVICE! Počela KOMEMORACIJA tragično stradalim Srbima u Libiji (FOTO)

Komemoracija tragično stradalim službenicima ambasade Srbije u Libiji, Slađani Stanković i Jovici Stepiću, održava se u Ministarstvu spoljnih poslova

  • 7

Komemoracija tragično stradalim službenicima ambasade Srbije u Libiji, Slađani Stanković i Jovici Stepiću, počela je u Ministarstvu spoljnih poslova. Komemoraciji prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Evo šta otkrivaju nezvanični REZULTATI OBDUKCIJE Jovice i Slađane sa VMA!

Okupljenima se obratio šef diplomatije Ivica Dačić, rekavši da obraćanje oseća kao kao "dug i skroman izraz zahvalnosti prema Slađani Stanković i Jovici Stepiću".

- Posle dve godine na funkciji minstra spoljnih poslova i svega što je uloženo u njihovo oslobađanje shvatio sam da je Slađana postala simbol mnogih zaposlenih u MSP, onih bez kojih ne bi mogla da funkcionše ni visoka politika ni diplomatija a koji se praktično ni ne vide - rekao je Dačić.

FOTO: Tanjug / Zoran Žestić FOTO: Tanjug / Zoran Žestić

Jovica Stepić je ugradio sebe u našu ambasadu u Tripoliju tokom toliko godina, rekao je Dačić, dodavši da je bio "konstanta tog kolektiva".

- Kažu da je bio pravi Srbijanac i da nije bilo Srbina u Libiji koji nije znao za njega - rekao je on.

Jovica Stepić biće sahranjen u rodnom selu Makce kod Velikog Gradišta, a Slađana Stanković na groblju Zbeg u beogradskom naselju Borča.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Tela ubijenih službenika ambasade u Tripoliju dopremljena su u utorak u Beograd, odakle su prebačena na VMA, gde je tokom noći rađena obdukcija.

Ministar Nikola Selaković rekao je juče, posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti da je obdukcijom koja je obavljena na Vojnomedicinskoj akademiji nedvosmisleno utvrđeno da su stradali od posledica detonacije.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    25. februar 2016 | 13:21

    Laka vam zemlja i bolji svet zelim tamo gde idete amen

  • ATIMUS

    25. februar 2016 | 12:46

    Licemerno

  • vera

    25. februar 2016 | 12:23

    Koliko se tragicnih dogadjaja i koliko mrtvih u toku ove vlade?! A oni,ni zasta nisu odgovorni?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA