NIKAKAV DOGOVOR NIJE POSTIGNUT! Boris Tadić o koaliciji SDS-LDP-DS

- Nikakav dogovor nije postignut. Ni oko čega od onoga što je objavljeno nismo se dogovorili. Razgovori se nastavljaju - rekao je Boris Tadić

Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je da opozicija "nije postigla nikakav dogovor" i navodi da je krajnji rok za tako nešto ponedeljak.

Zajednička lista na izborima DS-LDP-SDS?

Lider SDS je to rekao za B92 nakon što je ta televizija javila da DS, SDS i LDP na stolu imaju dogovor o zajedničkoj listi za predstojeće izbore, imenu liste i prvom imenu na njoj.

B92 je dobio potvrdu iz sve tri stranke da je sastanak bio uspešan, ali su u međuvremenu lideri stranaka zvanično ocenili da je takav zaključak preuranjen, navodi ta televizija.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Nikakav dogovor nije postignut. Ni oko čega od onoga što je objavljeno nismo se dogovorili. Razgovori se nastavljaju - rekao je Tadić.

Da se razgovori nastavljaju poručeno je i iz Demokratske stranke, čiji je lider Bojan Pajtić potvrdio na Tviteru da će potencijalni partneri novi sastanak održati u nedelju.

Nešto ranije, nakon susreta lidera tri partije u prostorijama LDP, prvi čovek te stranke Čedomir Jovanović je rekao za B92 da će se Pajtić, Tadić i on o svemu javnosti obratiti u ponedeljak.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako kaže Tadić, taj dan biće i poslednji rok za bilo kakav dogovor o zajedničkom izlasku na izbore tri stranke koje bi tako bar u ovom izbornom ciklusu okupile ljude koji su je nekada činili.

- Što se mene tiče, poslednji rok za dogovor je ponedeljak, za kada sam i zakazao sastanak koji će biti održan u prostorijama Socijaldemokratske stranke u podne. To je poslednji rok za postizanje dogovora, budući da je već dovoljno vremena izgubljeno - rekao je Tadić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. februar 2016 | 20:55

    Ja necu za vas da glasam nikada! Tadicu, ti si svoje sanse prokockao i nema vise! Trebao si na vreme da mislis, dok si se bahatio i pustao tvoje lopurde da pljackaju Srbiju bez milosti! Jos vas treba sve pohapsiti i videti ko se obogatio i na koji nacin!

  • Djura

    28. februar 2016 | 09:19

    Nema buducnosti sa ovim likovima.

  • Milosavljevic

    28. februar 2016 | 09:43

    Deljenje nule na koliko god delova daje jednu obicnu nulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA