ČEDA JE ŽRTVOVAO LDP! Jovanović, Tadić i DS definitivno idu ZAJEDNO na izbore

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Kenan Hajdarević izjavio je da su ta partija, Demokratska stranka (DS) i Socijaldemokratska stranka (SDS) postigle dogovor o raspodeli mandata

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Kenan Hajdarević izjavio je da su ta partija, Demokratska stranka (DS) i Socijaldemokratska stranka (SDS) postigle dogovor o raspodeli mandata na listi za predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

NIKAKAV DOGOVOR NIJE POSTIGNUT! Boris Tadić o koaliciji SDS-LDP-DS

Zajednička lista na izborima DS-LDP-SDS?

"Konačan dogovor oko mandata", napisao je Hajdarević na svom tviter nalogu i dodao da je lider LDP-a Čedomir Jovanović na "pregovorima prekinuo agoniju i žrtvovao LDP, da bi DS i SDS dobili procente koje su tražili".

Lider LDP je na svom Tviter nalogu napisao: final cut!

U subotu je objavljena vest da će te tri stranke izaći zajedno na izbore na listi Demokratska Srbija - DS, LDP, SDS i da će nosilac liste biti Dragoljub Mićunović iz DS-a, ali je predsednik SDS-a Boris Tadić posle toga rekao da dogovor nije postignut i da je ponedeljak krajnji rok.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žile

    29. februar 2016 | 14:55

    Ponovo se skupila ekipa i ne zna se koji je gori, sve gori do goreg.

  • u ime ljubavi

    29. februar 2016 | 16:19

    Биће свадбааа! - еуфорично урлају ,,сватови"! Напокон се ,,младе" одлучиле! Овај ,,трипартитни брак" није из љубави, него је из интереса, што гарантује његову ,,постојаност" на дуже стазе и богазе. Све док има интереса биће и брака, који је усклађен са Европским системом вредности у ,,истополним политичким браковима". Обезбеђена је, дакле, и законитост ,,брачне заједнице", захваљујући ЕУ. Црквени брак не долази у обзир, ЕУ чини се, нерадо гледа на то, a i našoj crkvi nisu po volji istopolni brakovi.

  • Dag

    29. februar 2016 | 15:55

    I posle Cede - Ceda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA