Siniša Mali će na predstojećim izborima podržati SNS i Aleksandra Vučića (FOTO)

- Došao sam danas na ovo mesto da svojim potpisom podržim listu Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore i politiku Aleksandra Vučića, predsednika SNS i premijera Republike Srbije - rekao je Siniša Mali

  • 57

Siniša Mali je danas u prostorijama Srpske napredne stranke na Vračaru u Beogradu svojim potpisom podržao tu stranku na predstojećim izborima

Gradski odbor podržao premijera Aleksandra Vučića za predsednika SNS-a!

- Došao sam danas na ovo mesto da svojim potpisom podržim listu Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore i politiku Aleksandra Vučića, predsednika SNS i premijera Republike Srbije - rekao je Mali.

Ovo proleće biće prekretnica u životu Srbije, a 24. april svečani dan kada će građani odlučiti u kakvoj zemlji žele da žive.

Foto: Promo Foto: Promo

- U Srbiji koja će nastaviti da se razvija, da se reformiše, ozdravljuje i da ide napred, ili u Srbiji koja će biti vraćena u prošlost, u izolaciju i sukobe sa celim svetom, u osiromašenu Srbiju kojom vladaju tajkuni, zemlju uništenu u finansijskim malverzacijama i pljačkaškim privatizacijama.

Foto: Promo Foto: Promo

- Želim da svojim potpisom podržim nastavak reformi koje je poveo Aleksandar Vučić, a koje su Srbiju spasile bankrota, dovele 1,7 milijardi evra investicija, otvorile nova radna mesta, povećale međunarodni ugled naše zemlje, zahvaljujući kojim je započeta obnova zapuštene infrastrukture, puteva, pruga, škola, bolnica, vrtića, domova zdravlja - dodao je Mali.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ponosan sam na sve ono što je Vlada Republike Srbije uradila za nepune dve godine i hoću da poručim građanima da samo ujedinjeni možemo nastaviti reforme koje su započete u celoj Srbiji, i u gradu Beogradu, i da ih pozovem da glasaju za budućnost i perspektivu, da zajedno nastavimo borbu za modernu, uređenu, ekonomski jaku Srbiju u kojoj građani žive poput građana bilo koje druge evropske države, dostojanstveno i bez straha za egzistenciju i imaju evropski životni standard -zaključio je Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi botovi

    4. mart 2016 | 20:41

    Da li vas je sramota vašeg "posla"?

  • Ma, da li je moguće?

    4. mart 2016 | 20:40

    Da će on podržati SNS? Ja mislim da je ceo svet u kompletnom šoku.

  • notorious

    5. mart 2016 | 10:22

    Sad će da mu falsifikuju potpis i da kupe još 20 stanova. Ili otvore firmu na njegovo ime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA