ODBORNICIMA EKSERI PO ZASLUZI! Zamenik gradonačelnika Niša darivao poslanike

Na poslednjoj sednici Gradskog veća u Nišu deliće se po zasluzi ekseri gradskim odbornicima, najavio je zamenik gradonačelnika Niša, Ljubivoje Slavković

  • 1

Došlo vreme da se i gradskim odbornicima dele ekseri i to po zasluzi. Nesvakidašnjoj meri zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković pribeći će zbog toga što u gradskoj skupštini ima većnika koji nisu pošteno radili svoj posao u proteklom mandatu .

"U mom kraju postoji tradicionalno shvatanje za neke članove domaćinstva, koji nisu uradili ništa za porodicu, kažu "dajte mu bar jedan ekser da zabode u brvno, u zid, da ostane uspomena na njega", objašnjava zamenik gradonačelnika.

Slavković nije zadovoljan radom petorice odbornika, a njihova imena otkriće na prvoj sledećoj sednici Gradskog veća."Ja se ne ustručavam da za petoricu njih za koje smatram da nisu uradili ništa ili su malo uradili, kupim pet eksera različitih dimenzija, i podelim ih većnicima u zavisnosti od moje subjektivne procene koliko je ko uradio", kaže Slavković.

Printskrin: Youtube / Između redova Printskrin: Youtube / Između redova

Slavković je za Niške vesti najavio i da će nakon ovog mandata izaći iz izvršne vlasti.

"Da li ću godinu dana ili dve biti na usluzi gradonačelniku, to je njegovo da proceni, ali ne kao političar i ne u izvršnoj vlasti. Mislim da je bilo dosta. Niš je veliki grad, ima dosta ljudi, stranka ima veliki broj sposobnih, a i ja imam i dosta godina, 64.. ", navodi Slavković.

Slavković dodaje da nikada nije radio teži posao.

"Čim niste jedna stranka na vlasti nego imate koaliciju to opredeljuje i tera vas na neke kompromise koji su uvek na štetu kvaliteta, pa i kvantiteta. Po prvi put sam direktno u politici i u vlasti, a to je za nekoga ko je čitav radni vek proveo u privredi neshvatljivo. Odrazilo se i na moje zdravlje", kaže još uvek aktuelni zamenik gradonačelnika i dodaje da se baš umorio od svega.

On smatra da u izvršnoj vlasti treba da se nađu mladi ljudi, stručni, oni koji imaju drugačiju viziju. Slavković se nada da će posle izbora Perišić imati drugačiji i odgovorniji sastav, bolji nego što je bio.

( Telegraf.rs / Izvor : Niške vesti )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    8. mart 2016 | 21:27

    Nije mi jasno?!Da slučajno nisu raspisani izbori on ništa ne bi rekao ni preduzeo mada sad kaže da nije bilo dobro?!Šta je čekao ako je star i umoran?To je shvatio tek sada?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA