TAJNA TITOVOG SVEMIRSKOG PROGRAMA! Najnoviji detalji kako su Amerikanci zahvaljujući Brozu sleteli na MESEC?! (VIDEO)

Tito je navodno 1961. godine prodao jugoslovenski svemirski program Amerikancima, koji je tajno razvijan u objektu ‘505’ – podzemnom aerodromu Željava kod Bihaća, a evo šta tvrdi NASA

U aprilu će na filmskom festivalu Tribeka u Njujorku, biti premijerno prikazan filmHjustone, imamo problem” (Houston, we have a problem) slovenačkog reditelja Žige Virca. Ipak, na Jutjubu se pojavio prvi "trejler" za ovaj film koji je već izazvao veliko interesovanje širom sveta!

TITO PRODAO AMERIKANCIMA SVEMIRSKI PROGRAM: Zahvaljujući njemu su sleteli na Mesec, tvrde teoretičari zavere!

Glavna radnja ovog filma vezana je za jednu od najvećih zavera iz perioda Hladnog rata: Da li je Jugoslavija imala svemirski program koji je Tito prodao Amerikancima, nakon čega su Amerikanci sleteli na Mesec?

TEORIJE ZAVERE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Ako je sve ovo istina, u školi su nas LAGALI

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

U najavi filma, kao što je Telegraf.rs već pisao navodi se da je Jugoslavija svoj program razvila na osnovu tajnih dnevnika uglednog slovenačkog naučnika i svemirskog pionira Hermana Potočnika, koji su navodno otkriveni 1947. godine, a svemirski program osnovan već naredne godine.

Prema tvrdnjama autora, SAD su krajem 1960. godine saznale za jugoslavenski svemirski program, a u martu 1961. Jugoslavija ga je prodala Amerikancima. U maju iste godine, dakle samo dva meseca nakon toga, tadašnji predsednik Džon Kenedi najavio je odlazak na Mesec.

Foto: Muzej istorije Jugoslavije Foto: Muzej istorije Jugoslavije

Detalji priče, za koju NASA godinama tvrdi da nije istinita jer nema dokaza, izneti su sledećim redom.

Tito je 1961. godine prodao jugoslovenski svemirski program Amerikancima, koji je tajno razvijan u objektu ‘505’ – podzemnom aerodromu Željava kod Bihaća, blizu granice Hrvatske i BiH.

Zahvaljujući ovom velikom “poklonu”, Amerikanci su poslali prvog čoveka na Mesec, Jugoslavija je odmah nakon toga postala najprosperitetnija komunistička država, a Josip Broz Tito je postao pravi plejboj i jedan od najuglednijih svetskih lidera. Najveća tajna hladnog rata između SSSR-a i SAD, decenijama je ostala skrivena u jednoj od onovremenih najtajanstvenijih vojnih baza.

POGLEDAJTE TREJLER:

Više informacija možete videti OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    8. mart 2016 | 17:18

    Alo slepci, Ameri nikada nisu ni sleteli na Mesec. To je sve izrezirano u nekom studiju u nekoj pustinji, pogledajte na snimku sa "meseca" zbog cega nema zvezde na nebu? A sa satelita iznad meseca se vide. Tamo nema oblaka da sakriju zvezde. Zbog cega ima visak senki na slikama? Konkretno, lose odradjena senka zastave na sondi? Zasto se na obrisu kacige astronauta vide senke ljudi, kad su samo oni bili na mesecu? To su kompleksasi Ameri izrezirali, jer su pre toga Sovjeti poslali u svemir prvog coveka, Jurija Gagarina, pa kao ajd sad nas da bude prvi covek na Medecu. PA UZ SVU OVU TEHNOLOGIJU, STO OPET NISU DO SADA POSLALI LJUDE NA MESECU, NEGO SONDE. NIKO NIJE POSLAO SKORO, A I NIKADA LJUDE NA MESECU. Uspeli su da montiranim filmom i medijima ubede lakovernu masu ljudi na Zemlji da je to istina, E PA NIJE.A Tito, to je vec neka druga prica...

  • Mile

    8. mart 2016 | 17:21

    Nema drzavnika na svetu o kome se toliko prica puno godina nakon njegove smrti. Bio je svetski lider. Faca nad facama.

  • Nebu Loza

    8. mart 2016 | 23:35

    Nije ovaj gore kriv za neuspelu Jugu... kriv je kralj kad je stvarao kraljevinu Srba,Hrvata i Slovenaca. Hteo je sa katolicima papskim... lepo su mu govorili srpski generali, nemoj, nemoj. Ogranici se na Srpsku krajinu, Crnu goru i Makedoniju, gde zive dosta Srba, gde je pravoslavna vera. Ne. Ovaj hteo odmah sve juzne Slovene pod istim krovom. E moj kralju, dzaba slicni geni u venama, kad Ameri zaigraju, zapad katolicki i jake sile, nema tu sloge... trebao je svako na svome i caoooooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA