GRAĐANI ĆE POSLE IZBORA BITI ZADOVOLJNIJI! Vučić u Kovačici pozvao Srbiju da glasa ZA budućnost

Premijer Aleksandar Vučić učestvuje u Kovačici na okruglom stolu posvećenom ženskom preduzetništvu. On je svoju posetu tom mestu iskoristio i da pozove meštane da glasaju za njegovu listu uz ubeđenje da će posle izbora biti zadovoljniji

U Kovačici se  održava okrugli sto “Žensko preduzetništvo - potencijal za razvoj”, na kojoj će se preduzetnicama obratiti i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

O mogućnostima korišćenja evropskih fondova učesnicima okruglog stola govoriće ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Vučića je ispred Sportskog centra "Relaks", u kojem se održava skup, dočekao veliki broj građana, koje je premijer u kratkom razgovoru pozvao da na predstojećim izborima glasaju da Srbija ide u budućnost.

On im je rekao i da ne obećava da će im biti lako, ali da je to jedini put da Srbija krene u budućnost.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

"Siguran sam da uz vašu borbenost, marljivost i rad, možemo da promenimo Srbiju i učinimo je boljom, ali to neće pasti s neba", rekao je Vučić dodajući da je siguran da će građani posle izbora biti zadovoljniji.

Premijer je poručio građanima Kovačice da želi da Srbi i Slovaci u tom gradu žive u miru i slozi, i da među njima nema nikakvih razlika.

Na početku tribine uspešne preduzetnice će izneti mišljenje o aktuelnom stanju i perspektivama ženskog preduzetništva, a među njima su vlasnica i direktorka “D Expreš” d.o.o iz Beograda Ljiljana Karaklajić, vlasnica i dirketorka “Konfekcije Elipsa” iz Kraljeva Božana Pantović, direktorka “22 Pro Femina Zdravčica” iz Užica Rada Joksimović i vlasnica i direktorka “Živino produkt” iz Pančeva.

Okrugli sto organizuje Privredna komora Srbije, sa ciljem da se više čuje o aktuelnom stanju i perspektivama ženskog preduzetništva, merama koje Vlada Srbije preduzima na njegovom razvoju i podsticanju, kao i o iskustvima i primerima dobre prakse.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    9. mart 2016 | 12:54

    Cime?... (Cenom struje,gasa,benzina,troskovima zivota - bedom?.)...

  • Bilja

    9. mart 2016 | 14:46

    Srbija mora da uradi jos mnogo toga da bi postala uredjena, moderna i stabilna zemlja. Predstoje nam veliki izazovi, ali trudom i radom mozemo da ih prevazidjemo. Vazno je da ne tapkamo u jednom mestu i da se ne osvrcemo nazad, vec da se borimo i idemo napred.

  • stefan

    9. mart 2016 | 13:02

    Srbija ce glasati za Napredne jer samo sa njima ima dobru buducnost, narod sve vidi i najbolje zna ko je i koliko uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA