Čanak OTKRIO zašto LSV u Vojvodini IDE samostalno, a NE sa Tadićem i Čedom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da njegova stranka deli isti sistem vrednosti sa Socijaldemokratskom strankom (SDS) i Liberalno-demokratskom partijom (LDP), iako im se stavovi o položaju Vojvodine razlikuju

  • 42

Zbog toga što delimo isti sistem vrednosti na republičke izbore idemo zajedno, u koaliciji, dok na pokrajinske izbore zbog različitih stavova o položaju Vojvodine LSV nastupa samostalno, naveo je Nenad Čanak u saopštenju za javnost.

Ocenio je da i u Srbiji i u čitavoj Evropi jača desnica, zbog čega je važno da u Skupštini Srbije svoje mesto ima "leva, nadnacionalna, građanska, antinacionalistička opcija", kao što je koalicija SDS-LDP-LSV.

Čanak je dodao da treba preduzeti hitne mere, kako bi se zaustavilo starenje Srbije.

"Mi nemamo više mladu populaciju, ova zemlja stari i prosek godina je preko 40. Ako hoćemo više dece i opstanak ove zemlje, mora se obezbediti da ljudi imaju više para da bi mogli da tu decu izdržavaju i da žive kako dolikuje", kazao je Čanak.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    14. mart 2016 | 15:43

    Zivi,zdravi ,i debeli bili, snovi Vam se, uvek, ostvarili, ali ipak, i tako Vam casti, niste protiv,pomalo,i - vlasti... (Jer cast, je cast,al' vlast, je - vlast.)...

  • Maxmen

    14. mart 2016 | 14:41

    Hajde Canak ne obmanjuj zaboravne sa natalitetom,ti si bio i ostao separatista

  • Jeretik

    14. mart 2016 | 15:47

    Dele isti sistem vrednosti , onaj valutni , dolar , evro , ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA