SRPSKI KRALJ SPREMIO JE IZNENAĐENJE ZA ČARLSA! Kada ovo bude video PRINC OD VELSA pustiće KRALJEVSKU SUZU (FOTO)

U toku su završne pripreme za dolazak naslednika britanske krune Srbiji u sklopu njihove zvanične posete regionu. Čini se pre svih, Beli dvor je uveliko spreman, Crveni tepih već čeka kraljevski par, ali za njih je spremno i specijalno iznenađenje

  • 39

Princ od Velsa Čarls sa svojom suprugom Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola večeras stiže u Beograd gde će ih dočekati premijer Aleksandar Vučić. U čast posete naslednika britanske krune Srbiji, porodica Karađorđević pripremila je na Belom dvoru posebnu izložbu pod nazivom ,, Karađorđevići i Vindzori ."

Princ Čarls i vojvotkinja od Kornovala videće odabrane zajedničke  fotografije dve kraljevske porodice koje povezuju rodbinske i kumovske veze. Telegraf.rs Vam donosi ekskluzivne fotografije

OVO NIKAKO NE SMETE DA RADITE AKO SRETNETE PRINCA ČARLSA: Pravila kojih se pridržava PRINC OD VELSA su veoma OŠTRA!

Nj.K.V. princ Aleksandar Karađorđević kaže da je veoma srećan i ponosan što je u domu njegovog dede kralja Aleksandra I postavljena istoimena izložba jer je istorija odnosa Karađorđevića i Vindzora uvek bila istorija bliskih rodbinskih i prijateljskih odnosa.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

PRAVI JE TRENUTAK ZA POSETU PRINCA ČARLSA I KAMILE SRBIJI! Ambasador Britanije veruje u dobre odnose Beograda i Londona

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

-Nadam se da će bliskost i razumevanje između naše dve porodice pomoći našim državama da prevaziđu sve nesuglasice i vrate svojim odnosima veličanstveni sjaj dvostrukog ratnog savezništva, ističe princ.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Fotografije koje će se videti na izložbi između ostalih biće venčanje Nj.K.V. kralja Aleksandra I i Nj.K.V. princeze Marije od Rumunije na kojem je prisustvovao i otac kraljice Elizabete II, kralj Džordž VI kao i krštenje Nj.K.V. prestolonaslednika Aleksandra u Vestminsterskoj opatiji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Zatim tu su i slike novijeg datuma poput dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II u Londonu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Osim fotografija, princ Čarls i vojvotkinja Kamila videće i pisma koja su dve porodice razmenjivale ali i isečke iz štampe o posetama britanske kraljevske porodice kraljevini Jugoslaviji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Inače, princ od Velsa i vojvotkinja od Kornovala u Srbiju dolaze sutra u okviru šestodnevne turneje po zapadnom Balkanu. Oni će posetiti Beograd i Novi Sad. Planirano je da pored prijema u Belom dvoru prisustvuju i večeri koju je u njihovu čast organizovao premijer Vučić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deksi

    15. mart 2016 | 19:39

    Hoce li mu pokazati i uplatnicu za struju

  • Dag

    16. mart 2016 | 09:04

    Uporno nam namecete - kralja... (Srbija je - republika.Njegov otac se zenio, dok le narod u Srbiji krvario.Procitajye ,sta o tpme pise Slobodan Jovanovic,tada predsednik izbeglicke vlade u Londonu.)...

  • Brale

    15. mart 2016 | 18:32

    Ovaj nije kralj Srbije niti će ikada biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA