BORKO ĆE NA IZBORIMA PROĆI KAO ĐENKA! Pajtić isprozivao Stefanovića

- Borko da popravlja politiku u Srbiju, ali sudeći po ovoj izjavi, proćiće kao Ðenka - rekao je lider DS-a

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić poručio je šefu Levice BorIislavu Stefanoviću da bi na predstojećim izborima mogao da završi kao Ðenka, lik iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Stefanović je naime, nedavno uporedio Pajtićevu politiku sa potezima takođe lika iz filma Mirka Topalovića, što je lider demokrata iskoristio da dojučerašnjeg stranačkog ortaka spusti na mesto koje mu, po njegovoj oceni, pripada.

List podseća da je Stefanović, koji je u decembru napustio DS i nakon toga osnovao Levicu Srbije, čiji je i lider, u intervjuu NIN-u kazao da bi na izborima glas za opozicione "kolone" koje predvode Pajtić i Boris Tadić bio zapravo "bačen glas", jer između njih dvojice i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića nema nikakve razlike.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Pajtić, kako navodi list, nije ostao dužan svom nekadašnjem potpredsedniku.

On je u izjavi za Alo rekao da bi "Borko na izborima mogao da prođe neslavno kao što je završio Ðenka".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Razumem da novoosnovani pokreti moraju da angažuju decu po varoši da viču: ''Ponovo radi bioskop''. a i opozicija u Srbiji ima po građane sudbinski važan zadatak da smeni jednu lošu i nesposobnu vlast. Svako ko ne poštuje taj dogovor, ko bi do procenata na iborima da dođe vređajući kolege iz opozicije, greši pcocetnički i greši na uštrb građana Srbije - rekao je Pajtić i dodao da bi "Borko da popravlja politiku u Srbiju, ali sudeći po ovoj izjavi, proćiće kao Ðenka".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    18. mart 2016 | 11:34

    Ovakav medjuljudski odnos Pajtica i Stefanovica,a cini mi se i ostalih opozicionara,destruktivan je i pun naboja,bolje da se povuku iz politike,jer oni ne mogu nikoga voditi nigde,jedino u propast.

  • bucko

    18. mart 2016 | 11:33

    Do juce su se voleli a sad se pljuju.

  • Pjer

    18. mart 2016 | 10:15

    DS i njeni svi "sateliti" mi veoma lice na Maratonce i mislim da ce tako svi i zavrsiti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA