HRVATSKA NEĆE USPETI U SVOJOJ NAMERI: Vulin rekao šta misli o uslovljavanju Zagreba

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da Hrvatska ne treba neprekidno da dokazuje svoje postojanje time što će pokušati da učini nešto nažao Srbiji

  • 44

Aleksandar Vulin  rekao je povodom hrvatskog uslovljavanja za otvaranje novih poglavlja da će Srbija, sa svoje strane, nastaviti da se ponaša "na potpuno isti način" kao do sada.

HRVATI OPET UCENJUJU SRBIJU! Jadranka Joksimović otkriva da jedino Zagreb nije dao saglasnost za otvaranje poglavlja 23

Upitan da li postoji mogućnost da bude odloženo otvaranje poglavlja 23 i 24, budući da ih Zagreb "koči", Vulin je rekao da je Hrvatska, i to ne jednom, pokušala da uradi neke stvari koje teško da bi se radile u dobrosusedskim odnosima, poput zatvaranja granica i pokušaja uvođenja ekonomskog embarga prema Srbiji.

"Nije uspela tada, računam da neće uspeti ni ovaj put", istakao zaključio je Vulin, nakon obilaska Centra za azil u Krnjači.

( Telegraf.rs /Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    21. mart 2016 | 19:55

    Da li neko, ovog coveka ,uzima za - ozbiljno... (Uvek me potseti, na - "Leteci cirkus Monti Pajtona".A nije mu lako.Samo za izgovaranje njegove titule, potrebno je - vreme.)...)...

  • Petar

    21. mart 2016 | 15:10

    Bravo ministre, hrabro i ne daj da nam gaze na Srbiju. Neka se i svi ostali ugledaju na Vas.

  • sava

    21. mart 2016 | 15:04

    Jeste, bas vas on svadja sa "svetom" i Hrvati su poznati kao tradicionalni prijatelji Srba, a sad taj zlocesti Vulin zbog jedne-dve recenenice vas posvadjao sa vasim tradicionalnim prijateljima. Malo sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA