U BRISELU SMO SA NARODOM, DELIMO TEŠKE TRENUTKE! Ispovest srpskog političara iz PAKLA Brisela

- Naša delegacija je želela da ode u sedište EU i iskaže solidarnost sa kolegama, ali do tamo nije bilo fizički moguće doći - napisao je na svom Tviter nalogu Đurić

  • 17

Delegacija Beograda za dijalog za Prištinom, na čelu sa direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem danas je bila u jednom briselskom hotelu u trenutku terorističkog napada, spremajući se da pođe u sedište EU administracije na razgovore. Zbog napada, runda ekspertskog dijaloga je otkazana, pišu Novosti.

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Više od 30 mrtvih, napad izvršio bombaš samoubica! Pronađen sumnjiv paket (FOTO) (LIVESTREAM)

- Naša delegacija je želela da ode u sedište EU i iskaže solidarnost sa kolegama, ali do tamo nije bilo fizički moguće doći - napisao je na svom Tviter nalogu Đurić.

ZAŠTO JE BRISEL NAJGORI GRAD ZA ŽIVOT U EVROPI?! Terorizam, mržnja, štrajkovi, smrad, ulice opasnije od Prištine (FOTO) (VIDEO)

- Ovde u Briselu smo sa narodom, delimo teške trenutke. Ekstremizam ne poznaje granice i Evropa mora da se protiv zla bori jedinstveno.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki st.

    22. mart 2016 | 12:51

    Djuriću ,dušo. U Brislu nisu tvoji glasči. Tamo se ne održavaju izbori.

  • Zoran L

    22. mart 2016 | 14:07

    Ja duplo više brinem nego oni zbog nas kad su nas napali Šiptari .A oni njih priznali .

  • Šumadinac

    22. mart 2016 | 15:04

    Da i zapad oseti radost kao mi 99

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA