STEFANOVIĆ: Policija će ispitati sve u vezi sa INCIDENTOM u skupštini Vojvodine!

Povodom prijave lidera LSV Nenada Čanka da je privatno obezbeđenje SPS-a sprečilo članove njegove stranke da uđu u pokrajinsku skupštinu i da predaju izbornu listu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će biti ispitan ceo slučaj

  • 2

Povodom incidenta prilikom predaje izborne liste Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinske izbore, policija je obaveštena o izvršenju mogućeg krivičnog dela, izjavio je  ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Ispitaćemo sve okolnosti i navode iz prijave i utvrditi da li je bilo kršenja zakona. Niko neće biti pošteđen ukoliko je bilo kršenja zakona i preduzećemo sve iz naše nadležnosti da što hitnije rasvetlimo ovaj slučaj", istakao je ministar Stefanović, navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ranije danas, lider LSV Nenad Čanak najavio je mogućnost da ta stranka povuče svoju listu kandidata za pokrajinske izbore, zbog incidenta koji se dogodio prilikom njene predaje.

Čanak je rekao da se incident dogodio rano jutros, kad su članovi njegove stranke nameravali da predaju potpise pokrajinskoj izbornoj komisiji i kad ih je, kako je rekao, privatno obezbeđenje koje je angažovala SPS, na najgrublji način sprečilo da uđu u zgradu pokrajinske skupštine.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    23. mart 2016 | 20:19

    Dok vi ispitate, narod nek gladuje....sud dok nevidi, narod I pravda nek ceka, a sta sutra????necemo docekati.....zao mi sto zivim u ovo vreme...

  • Sonja

    23. mart 2016 | 23:24

    'Početničke greške' a vi odmah - da istražite! Valjda vec sve unate, samo primenite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA