KOLINDA, SPREMI SE, DOLAZIM TI U POSETU: Šešelj prvi tvit posle presude posvetio hrvatskoj predsednici!

Nekoliko minuta posle presude lider radikala objavio je ovaj tvit

  • 85

Nakon oslobađajuće presude Haškog tribunala, lider radikala na svom tviter nalogu poručio je hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da joj uskoro dolazi u posetu.

Haški tribunal oslobodio je lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja po svih devet tačaka optužnice, koja ga je teretila da je govorom mržnje podsticao i podržavao ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini tokom ratnih sukoba i proterivanje Hrvata iz Vojvodine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мр Предраг М.Вулетић

    31. mart 2016 | 12:14

    Иако је Хашки суд чист политички суд,ова одлука показује да Шешељ (кога сам први пут политички промовисао на Ивањдан 1990 у Ваљеву као писца оптужнице против Броза) није чинио никакве злочине.Он је свакако потребан као противтежаљ набујалом антисрпству како у Србији тако и у окружењу. Наздравље ти слобода , Војиславе. мр Предраг М.Вулетић, Ваљево

  • Jaca

    31. mart 2016 | 12:13

    Ha ha ha ha....ha ha ha ha ha.....Koliko sam bila u pravu,koliko je samo pakosnih,ne bi trebali nikad i nigde da se pojave svi koji su tvrdili suprotno.Kao prvo,ne bi ga uopste pustali da je bio kriv i ne bi izricali presudu bez njegovog prisustva da je kriv!!! Nisam za Radikale,ali veliki pozdrav ovom Srbinu za hrabrost sto se dobrovoljno prijavio i sto nije blamirao sebe da se ponovo vrati u hashki pakao. Pozdravi Kolindu,ha ha ha ha.....

  • Saša

    31. mart 2016 | 15:11

    Stvarno je car.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA