Zvonko Mihajlović pušten iz pritvora

Zvonko Mihajlović je po izlasku iz pritvora za TV Herc rekao da su Specijalne jedinice policije "Rosu" iz Uroševca jutros upale u njegovu kuću nasilno, da su imali nalog za pretres zbog navodne dojave o posedovanju oružja

  • 1

Bivši predsednik opštine Štrpce Zvonko Mihajlović koji je pod sumnjom da ilegalno poseduje oružje jutros brutalno uhapšen od strane specijalnih jedinica u svojoj porodičnoj kući u Štrpcu Kosovske policije, pušten je iz pritvora.

Uhapšen bivši predsednik opštine Štrpce, Marko Đurić osudio ovaj čin!

On je po izlasku iz pritvora za TV Herc rekao da su Specijalne jedinice policije "Rosu" iz Uroševca jutros upale u njegovu kuću nasilno, da su imali nalog za pretres zbog navodne dojave o posedovanju oružja.

- Oni su svoj deo posla odradili, pretražili, naravno nisu našli ono što su tražili jer ne mogu naći nešto što ne postoji. I nakon toga su mene sa lisicama na rukama priveli u stanicu policije u Uroševcu, gde sam dao izjavu - izjavio je Mihajlović.

Mihajlović je rekao da je procedura trajala nekoliko sati i da je ponašanje pripadnika kosovske polcije korektno, izuzev nekoliko provokacija koje su se odnosile na njegovo političko opredeljenje i lidera njegove stranke.

- Slučaj je predat tužilastvu i očekujem poziv za dvadesetak dana i pojavljivanje pred sudom. Šta će biti sadržaj optužnice ne znam, iza ovoga stoje motivi političke prirode, ne želim da spekulišem ko stoji iza ovoga ali se nadam da ću i to saznati - rekao je Mihajlović.

Zvonko Mihajlović je predsednik Okružnog odbora SRS na KiM, član Centralne otadžbinske uprave SRS i aktuelni kandidat za narodnog poslanika u Skupštine Srbije na listi Srpske radikalne stranke.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostadin

    10. april 2016 | 11:02

    Dovoljno je pogledati ovu načitanu facu i sve vam je jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA