Vučić otkrio zašto nikad neće reći nijednu ružnu reč o Šešelju!

Ne stidim se ničega što sam naučio od njega, a radio sam dugo sa njim. Lošu reč ni o kome sa kim sam radio nećete čuti, neću ni o njemu, osim loše reči o nečijoj politici. On je moj kum, dolazio je kod mene na ručkove, kao i ja kod njega. Krstio mi je sina!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se ne slaže sa ocenom javnosti po kojoj je Vojislav Šešelj njegov politički otac i otkriva zbog čega, uprkos pokušajima mnogih da to izvuku od njega - neće reći nijednu ružnu reč o lideru radikala.

SEĆANJE NA ŽRTVE USTAŠKOG POGROMA: Obeležavanje 75 godina od početka Drugog svetskog rata

Naime, na pitanje voditeljke jutarnjeg programa TV Pink, da li mu smetaju takvi navodi, Vučić je odgovorio da nikad neće predsednika SRS staviti u negativan kontekst, ali da će se žestoko suprostavljati politici koju vodi lider radikala.

- Ne stidim se ničega što sam naučio od njega, a radio sam dugo sa njim. Lošu reč ni o kome sa kim sam radio nećete čuti, neću ni o njemu, osim loše reči o nečijoj politici. On je moj kum, dolazio je kod mene na ručkove, kao i ja kod njega. Krstio mi je sina. Ipak, naprednjaci nikada neće praviti koalicije sa desnim blokom, kao ni sa onima koji su učestvovali direktno u "pljačkaškim privatizacijama" - poručio je premijer Srbije i dodao da se povodom nedavnih pritisaka da se Šešelj izruči Hagu zbog izricanja presude, naša Vlada rukovodila sopstvenim zakonima, interesima i pravima našeg građanina, koji je 12 godina proveo u pritvoru.

- Zamislite samo sramotu da smo isporučili Šešelja, pa da ga vrate kao velikog heroja -  zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    10. april 2016 | 15:41

    Komšije; komentari mi jasno pokazuju da ste u političkom životu i shvaćanjima 50 godina iza Hrvata i Hrvatske! Naime; kod vas još važi princip; JEDAN NEPRIKOSNOVENI VODJA i NEPRIKOSNOVENI POLITIČKI KURS! Pobjednik izbora zna se mjesecima unaprijed!

  • Vojvodjanin

    10. april 2016 | 17:11

    DIGNI GLAVU glasaj za LSV!

  • Goran

    10. april 2016 | 13:57

    Makar negde da se postuje kumstvo bez obzira na sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA