BOJIM SE DA ĆU SE ŠREDERU OBRATITI SA VUČIĆU PEDERU! Premijer se našalio na račun stalnih uvreda koje mu upućuju

- Kad budem sreo Gerharda Šredera, kad mu budem rekao Šrederu, bojim se da mi ne izleti "Vučiću pederu" - rekao je Vučić

  • 78

Premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić našalio se na račun stalnih uvreda koje mu upućuju politički protivnici, rekavši da strahuje da će se bivšem nemačkom kancelaru Gerhardu Šrederu umesto sa "Šrederu" obratiti sa "Vučiću, pederu".

Vučić je pogledao novi spot Beogradskog Sindikata i EVO ŠTA IM JE PORUČIO! (VIDEO)

Vučić je na stranačkom skupu u Raški ponovio da njegovi politički protivnici nemaju program, te da im je ceo program mržnja prema njemu, iskazana u već toliko puta ponovljenom "Vučiću, pederu".

Premijer je kazao da zbog toga strahuje kako će dočekati bivšeg nemačkog kancelara, čiji dolazak u Beograd je najavio za četvrtak.

- Kad budem sreo Gerharda Šredera, kad mu budem rekao Šrederu, bojim se da mi ne izleti "Vučiću pederu" - kazao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusko

    21. april 2016 | 07:22

    treba mi svi poljoprivrednici u glas da kazemo vcicu p...ru jer nam je smanjio subvencije sa 12 na 4 hiljade i jer nam poreska oduzima zemlju ako nemamo da platimo pio poljoprivrede a cime da platim neradim nigde mehanizaciju nemam imam 4 jutra zemlje 7 klase na jednom delu f gorem do kojeg i helikopter jedva stize

  • beba

    20. april 2016 | 09:50

    Ne razumem ljude koji Premieru salju bas teske uvrede.Premijer je covek koji se bori za celu Srbiju, za ceo njen narod.Jedino uz njega nas ceka bolji zivot.Sta da ocekujemo od Tadica,Cede I Canka ili Dveri?

  • Sale

    20. april 2016 | 09:24

    Valjda neće biti SPS-ovih huligana da provociraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA