NEMAČKA PODRŽALA NASTAVAK EVROPSKOG PUTA SRBIJE: Ditman čestitao Vučiću na izbornoj pobedi

Ambasador Savezne Republike Nemačke Aksel Ditman je premijeru čestitao pobedu njegove stranke na parlamentarnim izborima i pozdravio činjenicu što se premijer nedvosmisleno izjasnio za nastavak evropskog puta Srbije i za regionalno pomirenje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika toto
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • VEKINJO

    26. april 2016 | 21:48

    EU I NJEMACKA NAS PODRZAVAJU NA PUTU U EVROPSKU UNIJU, A NAJVISE NAM PRUZAJU PODRSKU KAD TREBA DA SE ODRZI PARADA PONOSA, DA VLADA SRBIJE PRIHVATI BRISELSKI SPORAZUM, KOJIM REPUBLIKA SRBIJA POSTEPENO PRIZNAJE NEZAVISNOST KOSOVA I METOHIJE. ZAPAD JE POKUSAO I DA KROZ UJEDINJENE NACIJE PROGURA REZOLUCIJU O SREBRENICI, CIME BI SRBI BILI PROGLASENI KAO GENOCIDAN NAROD, PODRZALI SU DA KOSOVO UDE U UNESKO, RUSKA FEDERACIJA JE SPRJECILA DA SE USVOJE REZOLUCIJE ZATO STO SU U UJEDINJENIM NACIJAMA VETOM SPRECILI USVAJANJE REZOLUCIJA. ZAKLJUCAK JE JASAN ZAPADNI CETRI MOCI SRBIJU OMALOVAZAVAJU, SAMO JE PODRZAVAJU KAD SU NJIHOVI INTERESI U PITANJU, A ZA INTERESE SRBSKOG NARODA NE MARE, A NASI POLITICARI IH NAZIVAJU KAO PATNERE A ONI NAS SAMO UCJENJUJU, ODUZIMAJU NAM KOSOVO, EKONOMSKI NAS ISCRPLJUJU, A NAROD TO NEVIDI POKAZALI SU OVI IZBORI I DAVA POVJERENJE POLITICI SRPSKE NAPREDNE STRANKE KOJA SE ZALAZE ZA EVROPSKU UNIJU, A OKRETNJEM LEDA RUSKOJ FEDERACIJI KOJA NAM JE JEDINI ZASTITNIK OD ZAPDA KOJI HOCE PO SVEMU SUDECI DA SRBIJU PRIMORA NA PRIZNANJE KOSOVA I METOHIJE, DA SE DA JOS VECA AUTONOMIJA VOJVODINI, A MOGUCE JE I DA PODRZE SEPRATSTICKE STRANKE U VOJVODINI DA VOJVODINA VREMENOM POSTANE NEZAVISNA DRZAVA. OTVORICE I PITANJE RASKE OBLASTI, KAO I JUGA SRBIJE, ALBANCI NA JUGU SRBIJE IMAJU TEZNJU DA SE PRIPOJE KOSOVU. UKOLIKO SE OVO OSTVARI SRBIJA NAZALOST JE IZABRALA POGRESAN PUT, A DA SE OKRENULA SAVEZU SA RUSKOM FEDERACIJOM, SRBIJA BI SACUVALA SVOJE GRANICE, KOJE SU POD NJENOM KONTROLOM SAD A VREMENOM BI KOSOVO VRATILA U SVOJ SASTAV.

  • milos

    26. april 2016 | 20:37

    Hvala na cestitkama ali ja bih se vise obradovao investitorima iz Nemacke, neki bosch, mercedes...

  • Kocic

    26. april 2016 | 20:29

    Evropa je ocekivala pobedu Vucica, zato ga i podrzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA