Čedin komesar Marko Karadžić u "Survajveru"!

Visoki funkcioner LDP učestvovaće u novom izdanju ovog rijaliti šou programa koji se snima u Kostariki

  • 9

Funkcioner LDP-a Marko Karadžić učestvovaće u rijalitiju „Survajver“, čije snimanje počinje u nedelju, saznaje telegraf.rs!

Bivši državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava pozdravio se s najbližim stranačkim kolegama i otputovao u Kostariku, gde će se u narednih 45 dana snimati prvi srpsko-hrvatski, a ukupno četvrti rijaliti-šou „Survajver”.

Funkciju državnog sekretara Karadžić je napustio u septembru 2010, kada je podneo ostavku nezadovoljan politikom resornog ministra Svetozara Čiplića. Bio je među onima koji su najglasnije branili prava marginalizovanih grupa u društvu, naročito Roma i pripadnika LGBT zajednice. U LDP-u obavlja funkciju Komesara za ljudska prava.

Karadžićevo učešće u „Survajveru“ neće biti prvo pojavljivanje pristalica Čedomira Jovanovića u ovom rijalitiju. Pre njega to je učinila slikarka Biljana Cincarević, koja je pred kamerama pokazala obnaženo, istetovirano telo.

Cincarevićka se slikala za Plejboj, a nešto slično uradila je i njena stranačka koleginica, menadžerka Gradskog odbora LDP-a u Novom Sadu Lidija Piroški (44). Atraktivna političarka ne kaje se zbog ovog poteza iz prošlosti, dodajući da je na taj način želela da razbije predrasude koje vladaju u srpskom društvu.

(autor: Nikola Kojić/foto: svet.rs, scandal.rs, Playboy)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    17. januar 2012 | 17:41

    Haha.. Baš je razbila! Mislim, predrasude.. :) A jel' ovaj neki peško?

  • ivanna_kmp

    17. januar 2012 | 02:30

    RT @telegrafrs: Neko u kampanju, neko pod palmu: Čedin komesar Marko Karadžić u novoj sezoni “Survajvera”! http://t.co/gU7QC2AT

  • Amelie_Amelie1

    17. januar 2012 | 01:32

    RT @telegrafrs: Neko u kampanju, neko pod palmu: Čedin komesar Marko Karadžić u novoj sezoni “Survajvera”! http://t.co/gU7QC2AT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA