KO JE ZAISTA POBEDIO NA VRAČARU I STAROM GRADU: Ovo sigurno niste OČEKIVALI!

Goran Vesić, Nikola Selaković i Marko Ðurić su bili ključna imena SNS na izborima na Vračaru i smanjili su razliku između glasova koje je SNS dobio na republičkim i lokalnim izborima na Vračaru, praktično izjednačivši rezultat glasanja

  • 7

SNS je postigao veliki uspeh na izborima u beogradskoj opštini Vračar, gde je u odnosu na izbore 2012. godine gotovo duplirao broj glasova, a lista te stranke je umalo najjača na toj opštini.

"DOBIO SAM OTKAZ JER SAM ODBIO DA PODRŽIM DS NA VRAČARU": Ovaj čovek tvrdi da je žrtva političkog progona!

Na Vračaru demokrate imaju mandat više (17) u odnosu na SNS (16), ali je lista oko DS izgubila čak 9.000 glasača na toj opštini, i to zajedno sa SDS, Novom, LDP, levicom i SDU, piše danas "Blic".

Goran Vesić, Nikola Selaković i Marko Ðurić su bili ključna imena SNS na izborima na Vračaru i smanjili su razliku između glasova koje je SNS dobio na republičkim i lokalnim izborima na Vračaru, praktično izjednačivši rezultat glasanja, navodi se u tekstu.

I u opštini Stari grad, SNS je osvojio veći broj glasova nego na prethodnim izborima, mada ta lista zaostaje za šest mandata za demokratama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlaca

    7. maj 2016 | 16:12

    Na proslim izborima je sns imao oko 24%, a sada nesto vise od 27%. Ako je to duplo vise, ja sam isao u neke pogresne skole, ili je problem sto sam isao u skole. Da nisam, mozda bih ovu matematiku razumeo i bio bih u vlasti.

  • YM

    7. maj 2016 | 14:02

    Izgubili ste na vracaru jer hocete da tu vlada:Krka koji kao bik u areni i preti da penzioneri ne cekaju postara? zatim tu je Velja,Vuk,Rasim,...

  • Савица

    7. maj 2016 | 16:23

    ПИРОВА ПОБЕДА ДРПОКРАТА, ПУЦАЈУ ПО СВИМ ШАВОВИМА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA